iPod kazettába csomagolva

Lehet, hogy nosztalgikusak vagyunk, de volt egy bizonyos romantikus kapcsolat köztünk és a magnókazetta között.

De nem csak nekünk… legjobb barátainknak, középiskolai pajtásainknak. Régen így cseréltük a zeneszámokat… nem volt még mp3. Bár ha jobban belegondolunk, ezt a románcot egyszerűen sosem helyettesítheti az mp3.  Visszahoznánk őket, ha tudnánk, de ugyanakkor tudjuk, hogy sokkal rosszabb megoldás, mint a CD. De ha a magnókazettára gondolunk, felsejlik előttünk a ’90-es évek neonkorszaka… és az bizony jó.

Kreatív elmék azonban megalkották a magnókazetta iPod tokot, amivel kissé visszarepülhetünk a múltba. Egyedi tokokra és nem tucat darabokra kell gondolni. Az elgondolás csillagos ötös, környezetbarát, mert újrahasznosított. Miért kellett volna kidobálni minden kazettát az iPod megjelenésével? Az alkotó kiműtötte a szalagokat, így a tok üreges, és pont elfér benne az iPodunk. A kiegészítő 45 kanadai dollárba kerül, de siess, mert vészesen fogy a készlet!

Legyen szó lassú dallamokról, menő indie rockról, vagy elektronikus zenéről, ez a kazetta mindent elbír. Nagyszerű lehetőség, hogy visszatérj az aranykorba a felvétel és a play gomb egyszerre való lenyomásával…
Ez a tok nem csak egyszerűen nagyszerű, de nagyszerű a köbön, király, menő és akarjuk! Most! Neked hogy tetszik?

Ajánlott tartalom

Új energiacímkékkel fog találkozni márciustól a boltokban

Március elsejétől az új energiahatékonysági címkék a boltokban is megkönnyítik a legkelendőbb háztartási nagygépek, fényforrások és elektronikus kijelzők összehasonlítását, a fogyasztóvédelmi hatóság már tavasszal ellenőrzi a címkék megfelelőségét a hagyományos és az online kereskedelemben - hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kedden.