Ismét emelkedik az üzemanyagok ára

Emeli bruttó öt forinttal a 95-ös benzin és nyolc forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Egy hete a Mol hat forinttal emelte a benzin és nyolccal a gázolaj árát. A héten a benzin átlagára 426 forintra, a gázolajé pedig 431 forintra emelkedik. A benzin ára idén április elején érte el a csúcsot, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj január közepén volt a legdrágább, akkor egy liter átlagosan 449 forint volt. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Ajánlott tartalom

Erősödik a Kia az európai személyautó-piacon

Erősödik a Kia az európai autópiacon: eladásai 7,9 százalékkal bővültek tavaly 2021-hez képest, amit a dél-koreai autógyártó jelentős mértékben a villamosított hajtású modellek kínálatának tulajdonít - tájékoztatta a Kia Hungary az MTI-t.

Nincs hozzászólás

 1. Az üzemanyag (benzin,diesel)50-60Ft között van
  tisztes kereskedelmi hasznot is beleértve…
  mondom:tisztességes hasznot
  Minden e feletti ár: a média rekláma
  pld:kigyulladt 1 olajfúró torony,ezért…
  háborus helyzet irakkal/iránnal stb,ezért a nyersolaj…
  Nekünk,itt élőknek, ez az ár,ami most van,már rövid távon is/5év/elviselhetetlen.
  200Ft/l ár ig hagynak élni,és szerényen fejlődni,(ez akkor érv,ha most lenne ennyi az ár)
  300Ft/l stagnálás,mely minden komolyabb fejlődést nélkülöz
  400Ft/l a fogyasztásunk csökkenésével jár. Amennyi 400Huf feletti az ár,annyival csökken a fogyasztás(400Huf felett a csekkek befizethetetlenek)
  500Ft/l árnál,már a gazdaság is erősen átrendeződik,élhetőbbé válnak a városok,(több lesz az oxigén a levegőben)az alternatív üzemanyagok léte a médiák által is egyre kevésbé lesz utópisztikusnak beállítva. Az emberek tömegesen fognak tömegközlekedéssel járni,többet fognak beszélgetni,valami komoly változást kell hogy előidézni a folyamat.Ettől félnek,ezért az árakat is óvatosan,persze biztosan emelik.Szép játék ellenünk,de a végén ők vesztenek,és ki fog robbanni az elhallgatott igazság,és megdől a tervezett világkormány.

 2. Itt mar nem csak arrol szol a benzin ara, hogy az olajlobbi mennyire eros…mar jo ideje a beepitett elkepeszto meretu adok miatt marad talpon az olaj, mert meeg olyan bastyak mint Nemetorszag is beledoglenenek ezen adobevetelek elvesztesebe…ezert kizarolag a mindenholsz@r politikusok a hibasak, akik hagytak idaig fajulni a dolgokat, es most fogalmuk sincs rola, hogy hogyan valtsak ki ezeket a horribilis beveteleket…

 3. Hát nem is engedik, hogy az olaj helyét átvegye egy környezetbarát olcsó energia! 🙂

 4. De megbánják, mert ha nem lesz áttörés, ki fogunk pusztulni….