Iskolabuszként egy kilencszemélyes kisbuszt vásárolt a devecseri önkormányzatnak a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány (NSA) a négy nagy segélyszervezet - a Katolikus Karitász, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet - közreműködésével.

Iszapömlés – Iskolabuszt ajándékozott Devecsernek a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány

Iskolabuszként egy kilencszemélyes kisbuszt vásárolt a devecseri önkormányzatnak a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány (NSA) a négy nagy segélyszervezet – a Katolikus Karitász, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – közreműködésével.

Az NSA a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére szervezett gyűjtéséből 318 millió forint adományt juttatott el a segélyszervezeteknek egyenlő arányban elosztva. Az összeg a 1752-es adományvonalra beérkezett hívások díjából, valamint a közvetlen banki befizetésekből folyt be – áll az NSV Alapítvány csütörtöki közleményében.

Ajánlott tartalom

Barangolást szerveznek Ipolytarnócon a föld napja tiszteletére

Miocén parki barangolást szerveznek április 20-án, szombaton az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területen, a résztvevők bejárhatják a geológiai tanösvényt, és megemlékeznek a Globális Geoparkok Hálózatának 20 éves évfordulójáról is - közölte az MTI-vel a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság csütörtökön.