Iskolabuszként egy kilencszemélyes kisbuszt vásárolt a devecseri önkormányzatnak a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány (NSA) a négy nagy segélyszervezet - a Katolikus Karitász, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet - közreműködésével.

Iszapömlés – Iskolabuszt ajándékozott Devecsernek a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány

Iskolabuszként egy kilencszemélyes kisbuszt vásárolt a devecseri önkormányzatnak a Nemzeti Segélyvonal Alapítvány (NSA) a négy nagy segélyszervezet – a Katolikus Karitász, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – közreműködésével.

Az NSA a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére szervezett gyűjtéséből 318 millió forint adományt juttatott el a segélyszervezeteknek egyenlő arányban elosztva. Az összeg a 1752-es adományvonalra beérkezett hívások díjából, valamint a közvetlen banki befizetésekből folyt be – áll az NSV Alapítvány csütörtöki közleményében.

Ajánlott tartalom

Megduplázódott az 50 fokos meleget elérő napok száma a 80-as évek óta

Csaknem megduplázódott a szélsőségesen meleg, 50 Celsius-fokot is elérő napok száma az 1980-as évek óta - állapította meg a BBC globális elemzése.