Itt az iPhone napelemes tokja!

Egy tucat iPhone tulajdonos szerelmes a készülék csoda-alkalmazásaiba, és csak összevont szemöldökkel figyelik, hogy a folyamatos használattól milyen gyorsan merül a mobil akkumulátora.

Ez a probléma hamarosan a múlté lesz, hiszen a NovoThink piacra dobja a napelemes iPhone tokot, a Surge-öt.

Hogyan működik? Három különböző fogalmat egyesít: egy telefontöltőt, egy fotovoltaikus cellát, és egy védőtokot. A Surge a napenergiát közvetlenül az iPhone-ba viszi, ha csatlakoztatva van, vagy a saját akkumulátorával is feltöltheted, és akkor küldöd át az energiát, ha szükséges.

Az iPhone felhasználók eleinte talán habozni fognak, hogy elfogadják-e Surge-öt, mert bár megjelenése elegáns, kissé kockás hatást ad a fekete-fehér celláival a hátulján, mégis, például utazáshoz, mint mentőöv, a teljes mértékben hordozható töltő valóban nagy értékű ajánlat.

Teljes hozzáférést biztosít az iPhone érintőképernyőjéhez, az USB porthoz, és a hangszóró portjához is, miközben 8 különböző színben érhető el. A töltés hatékonysága egyenes arányban lesz azzal, hogy mennyi napfény áll rendelkezésre. A NovoThink ’Napi napfény terve’ oldal mutatja majd meg, hogy milyen jól teljesít aznap a Surge, vagyis, hogy mennyire süt a nap és mikor érdemes tölteni.

iPhone surge

Egy óvatosságra intő tanács: Töltéskor ne tedd ki hosszú időn keresztül közvetlen napfénynek az iPhone-t, mert túlmelegedhet – nem úgy lett tervezve, nem képes annyi hőnek ellenállni, mint a Surge.

A Surge körülbelül 70 dollárba kerül majd, és szeptember végétől lesz kapható – olvasható a társaság sajtóközleményében.

tervező

Ajánlott tartalom

Piacra dobták a pofonegyszerűen telepíthető napelemet

A tetőre telepíthető napelemes rendszerhez visszaverő tükrök is tartoznak.