Jó hírt kaptak az ingyen napelemes rendszerre pályázók

Részleteket közöltek az ingyenes napelem pályázattal kapcsolatban.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Sorra születnek meg a támogatói döntések a lakossági napelemes pályázat első ütemében beérkezett rekordmennyiségű kérelmekről, amelyet várhatóan legkésőbb az ősz folyamán mindenki megkap majd – adta hírül a napelem.palyazat.gov. A pályázat továbbra is vissza nem térítendő, ebben változtatás nem történt, vagyis a beruházás 100%-át fedezik, amennyiben a feltételek adottak és megfelelőek az előírtaknak. Július 10. napjától kezdődően az adminisztrációs és elszámolási egyszerűsítések élesítésre kerültek. A szerződésmódosítások, változás-bejelentések, illetve a beszámolók és elszámolások benyújtására már lehetősége van annak, aki a támogatást korábban már igényelte. Illetve elérhető egy segédlet is, amely az előlegszámlák benyújtása során nyújt ad részletes tájékoztatót az igénylőknek arra az eshetőségre, ha még nem csináltak volna ehhez hasonlót.

A Nemzeti Hatóság felhívja a figyelmet arra is, hogy egy új pont került rögzítésre a pályázattal kapcsolatban:

„RRF rendelet 162. §-a szerint a szállító a szállítói előleg kifizetését követő nyolc napon belül megküldi az előlegszámlát a kedvezményezett részére, aki az előlegszámlát annak beérkezését követő öt napon belül záradékolja és az EPTK rendszerbe mérföldkőhöz nem kötött kifizetési igényként rögzíti és a támogató felé megküldi.”

Ajánlott tartalom

Már van megoldás a nagyméretű és nagy átmérőjű fémszerkezetek vágására

Többé nem jelent problémát a nehezen kezelhető fémprofilok precíziós vágása a gyártó vállalatok számára. A Vass Acélcsarnok Kft. legújabb csőlézer vágógépe végre megoldást kínál a nagy átmérőjű csövek, zártszelvények és profilok vágására.