Jó úton a fenntarthatóságért

Egy New York-i érdekeltségű cég olyan eszmékkel szállt harcba, mint a szex-kereskedelem, amely egyrészről nemes indíttatású, másrészről pedig környezetkímélő. Íme, hogy miért.

A Hello Rewind emberei előrukkoltak egy olyan ötlettel, amely nem mindennapi. Hogyan lehet felhasználni a régi pólókat? Akár a laptop új tartója is lehet. Ebben nem csak az a jó, hogy új tartót  kap a laptop, hanem segíthetünk a szex-kereskedelem visszaszorításában is.

Ezek az újrahasznosított anyagok úgy készülnek, hogy a cég székhelyére elküldjük a saját megunt vagy még meg nem unt pólóinkat. Miután ezeket megkapták, elkezdődik a feldolgozása: új külsőt kapa póló. Az újjávarázsolt pólót visszaküldik a saját címünkre és továbbhasznosíthatjuk azt más célokra.

A Hello Rewind egy New York-i érdekeltségű cég, amely a többszörös újrahasznosítás híve, valamint az a célja, hogy a régi árukat újjávarázsolja. Illetve az, hogy támogassa azoknak a személyeknek a visszailleszkedését a társadalomba, akiket szexuálisan zaklattak. A szervezet olyan nőkkel dolgozik együtt, aki ilyen cipőben járnak és szeretnének újra beilleszkedni az emberek közé, valamint olyan piacképes ismereteket sajátíthatnak el, mint a varrás, angol nyelv illetve üzleti ismereteiket is bővíthetik. A Hello Rewind által gyártott laptop táskák megvásárlásával nem csak a fenntarthatóság mellett állunk ki, hanem olyan nőket támogathatunk, akik ez által egy szebb és boldogabb jövő reményében indulhatnak útnak és folytathatják életüket.

Ajánlott tartalom

A zöldátálláshoz egyes nyersanyagokból bizonyos mértékig fedezhető a szükséglet Magyarországon

Magyarországon találhatók olyan nyersanyagok, amelyekből a zöldátálláshoz bizonyos mértékig fedezhető a szükséglet - mondta az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kara Földrajz- és Földtudományi Intézetének egyetemi docense Áder János korábbi államfő Kék bolygó című podcastjának hétfőn megjelent adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.