Jó úton a fenntarthatóságért

Egy New York-i érdekeltségű cég olyan eszmékkel szállt harcba, mint a szex-kereskedelem, amely egyrészről nemes indíttatású, másrészről pedig környezetkímélő. Íme, hogy miért.

A Hello Rewind emberei előrukkoltak egy olyan ötlettel, amely nem mindennapi. Hogyan lehet felhasználni a régi pólókat? Akár a laptop új tartója is lehet. Ebben nem csak az a jó, hogy új tartót  kap a laptop, hanem segíthetünk a szex-kereskedelem visszaszorításában is.

Ezek az újrahasznosított anyagok úgy készülnek, hogy a cég székhelyére elküldjük a saját megunt vagy még meg nem unt pólóinkat. Miután ezeket megkapták, elkezdődik a feldolgozása: új külsőt kapa póló. Az újjávarázsolt pólót visszaküldik a saját címünkre és továbbhasznosíthatjuk azt más célokra.

A Hello Rewind egy New York-i érdekeltségű cég, amely a többszörös újrahasznosítás híve, valamint az a célja, hogy a régi árukat újjávarázsolja. Illetve az, hogy támogassa azoknak a személyeknek a visszailleszkedését a társadalomba, akiket szexuálisan zaklattak. A szervezet olyan nőkkel dolgozik együtt, aki ilyen cipőben járnak és szeretnének újra beilleszkedni az emberek közé, valamint olyan piacképes ismereteket sajátíthatnak el, mint a varrás, angol nyelv illetve üzleti ismereteiket is bővíthetik. A Hello Rewind által gyártott laptop táskák megvásárlásával nem csak a fenntarthatóság mellett állunk ki, hanem olyan nőket támogathatunk, akik ez által egy szebb és boldogabb jövő reményében indulhatnak útnak és folytathatják életüket.

Ajánlott tartalom

Biodiverzitás nélkül nincs fenntarthatóság

Biodiverzitás nélkül nincs fenntarthatóság, de nincs számunkra haza sem - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerdán a Pest vármegyei Tápiószelén a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ (NBGK) új épületének átadásán.