Jótékonysági pénzt tett zsebre a sztár?

A nemrég második nagylemezét kiadó Lady Gagát hivatalosan is megvádolták, hogy pénzt rakott el a Japánban történt természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére szánt összegből.

Az énekesnő honlapján 5 dollárért árulta a “We pray for Japan” feliratú karkötőket, amiket úgy reklámozott, hogy a teljes kifizetett összeg a földrengés és szökőár által sújtott ország lakosainak megsegítésére megy írja a langologitarok.blog.hu. A vád szerint ennek a pénznek egy részét Gaga tette el, ráadásul aránytalanul magas postaköltséget is számolt hozzájuk, így még többet tudott zsebre tenni. Ha igaznak bizonyul az állítás, abban az esetben a megtévesztő reklámon túl megszegett szövetségi és és több fogyasztóvédelmi törvényt is. Az énekesnő egyelőre nem reagált az elhangzó vádakra.

Ajánlott tartalom

Vízpótlásra szorulhat a Balaton 2040-től a szakértők szerint

Az éghajlatváltozás lehetséges hatásairól tanácskoztak és a károk mérséklésének módjait vették számba a Balatonnal foglalkozó szakértők kedden Tihanyban. A bemutatott új modellek szerint 2040-től szükséges lehet a Balaton vízpótlása - közölte az MTI-vel kedden a tanácskozásnak otthont adó Balatoni Limnológiai Kutatóintézet igazgatója.