Jótékonysági pénzt tett zsebre a sztár?

A nemrég második nagylemezét kiadó Lady Gagát hivatalosan is megvádolták, hogy pénzt rakott el a Japánban történt természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére szánt összegből.

Az énekesnő honlapján 5 dollárért árulta a “We pray for Japan” feliratú karkötőket, amiket úgy reklámozott, hogy a teljes kifizetett összeg a földrengés és szökőár által sújtott ország lakosainak megsegítésére megy írja a langologitarok.blog.hu. A vád szerint ennek a pénznek egy részét Gaga tette el, ráadásul aránytalanul magas postaköltséget is számolt hozzájuk, így még többet tudott zsebre tenni. Ha igaznak bizonyul az állítás, abban az esetben a megtévesztő reklámon túl megszegett szövetségi és és több fogyasztóvédelmi törvényt is. Az énekesnő egyelőre nem reagált az elhangzó vádakra.

Ajánlott tartalom

Északkelet-Európa válhat a kontinens éléskamrájává

Északkelet-Európa válhat a kontinens éléskamrájává, a térségben ugyanis kevésbé viseli meg a gabonaféléket az éghajlatváltozás - közölte a Budapesti Corvinus Egyetem csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyben az ELTE-vel és a BME-vel együttműködésében készült közös tanulmányuk megállapításait ismerteti.