Jótékonysági pénzt tett zsebre a sztár?

A nemrég második nagylemezét kiadó Lady Gagát hivatalosan is megvádolták, hogy pénzt rakott el a Japánban történt természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére szánt összegből.

Az énekesnő honlapján 5 dollárért árulta a “We pray for Japan” feliratú karkötőket, amiket úgy reklámozott, hogy a teljes kifizetett összeg a földrengés és szökőár által sújtott ország lakosainak megsegítésére megy írja a langologitarok.blog.hu. A vád szerint ennek a pénznek egy részét Gaga tette el, ráadásul aránytalanul magas postaköltséget is számolt hozzájuk, így még többet tudott zsebre tenni. Ha igaznak bizonyul az állítás, abban az esetben a megtévesztő reklámon túl megszegett szövetségi és és több fogyasztóvédelmi törvényt is. Az énekesnő egyelőre nem reagált az elhangzó vádakra.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.