Jövőorientált megoldások az ablakgyártás világában

A GEALAN Jövő Fóruma két év után, 2022-be ismét otthont ad az elmúlt időszak ablakipari fejlesztéseinek és megoldási opcióinak. A rendezvény ezúttal online is figyelemmel kísérhető lesz Európa-szerte bárki számára, olyan fő témákkal, amelyek legfőképpen a világban jelenleg megváltozott gazdasági feltételekhez alkalmazkodó innovációkra fókuszálnak. 


Bár az elmúlt két évben a gazdasági feltételek globális szinten változtak, az innovációk és új megoldások keresése az ablakprofil-gyártók ágazatában továbbra jelen van. E területen végzett fejlesztések köré szerveződik idén újra a GEALAN fóruma, mely 2022. június 2-3. napján kerül megrendezésre, viszont hibrid mivoltából adódóan azon érdeklődők számára is elérhető lesz, akik nem tudnak személyesen ellátogatni az eseményre – így az előadások akár a magyarországi szakemberek számára is követhetők lesznek.

A két napos fórum alatt 4 fő téma mentén haladva dolgozzák fel a beszélgetések, prezentációk és vitákat a témát. Elsőként érintik a vírushelyzet miatti változások kapcsán, illetve a fejét felütő nyersanyaghiány miatt a változtatási, jövőorientált lehetőségeket a vállalati stratégiák kialakításában. Ezen témával kapcsolatban Dr. Constantin Greiner (Munich Strategy vállalti tanácsadó cég) építőipari szakértője tart előadás, míg Eva-Maria Schröder, a GEALAN marketing-kommunikációs vezetője ismerteti a különböző vevői csoportok döntéshozatali folyamataiban fellelhető változásokról szóló exkluzív piackutatást. 

A fórum szintén fő témaként érinti a leginnovatívabb dizájn-rendszereket, amelyek napjainkra nem csak rendkívül tartósak, de a modern világhoz alkalmazkodva mára kifejezetten esztétikusak. Megismerhetjük bővebben, milyen fő szempontokat érdemes vizsgálni a technológiai újításokban, amely területnek úgy tűnik, hogy a tartósság, a biztonság, az akadálymentesség és a láthatatlanság adja meg a kontúrját. 

A rendezvény természetesen kiemelt témaként foglalkozik a fenntarthatósággal, és az iparágban is egyre nagyobb teret nyerő digitális és okos megoldásokkal, amelyekről bővebben Charlotte Röber, az EPPA ügyvezető igazgatója tart előadást. Tematikájában érinteni fogja a „Green Deal” megállapodást is, elemezve a műanyag profilgyártás fenntarthatósági politikai vonatkozásait Európában – kitérve arra, hogy magukat a gyártókat ennek hatásai napjainkban miként érintik. 

 

 

További információ a GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum 2022-ről, valamint a rendezvényre történő online regisztráció: Nemzetközi Jövő Fórum 2022 

Ajánlott tartalom

500 ezer forintos, komplett napelemes rendszert dobtak piacra

Az amerikai Zendure új AIO 2400 csomagja teljesen integrált erkélynapelemes rendszert kínál 800 watt teljesítménnyel, könnyű telepítéssel és intelligens vezérléssel.