Kaposvárra érkezett a Bajnokok Energiája

A szervezők egy jótékonysági futballmérkőzés keretében a megújuló energiák fontosságára hívják fel a figyelmet, és igyekeznek olyan gyerekeken segíteni, akiknek otthonában nincs vagy hiányos az áramellátás.

Jótékonysági labdarúgó-mérkőzést rendeztek Kaposváron. Az élvonalban szereplő kaposvári vízilabdázók és kosárlabdázók vegyes csapata a helyi média válogatottal csapott össze. Többek között Szécsi Zoltán, Hendlein Roland, Monok Tibor és dr. Dobos Pál is focicsukát húzott a Városi Sportcsarnokban rendezett találkozón.

Az országban sokan álltak a kezdeményezés mellé. Kaposvár mellett még hét helyszín vesz részt a jótékonysági programsorozatban.

Prikidánovics Nándorral bizony meggyűlt a baja a kaposvári médiás csapatnak. A “csoki” becenévre hallgató vízilabdázó oroszlánrészt vállalt csapata sikeréből.

A médiás csapat is becsülettel küzdött a mérkőzésen.

– Remekül éreztem magam. Jótékonykodni mindig nagy öröm, külön hab volt a tortán, hogy ez egy klassz futballmérkőzéssel párosult. Jól éreztem magam, nem minden nap játszhat az ember ilyen klasszis sportolók ellen – mondta a Most Médiacsoport újságírója, Várvizi Tamás.

Az élsportolók a fordulatos mérkőzésen 5-2-re is vezettek már, végül 8-7 arányban nyertek. A média képviselői 6-5-nél ugyan előnybe kerültek, ám a hajrában kijött a két együttes közti fizikális különbség.

forrás: kapos.hu

Ajánlott tartalom

Súlyos a helyzet az aszály miatt Délkelet-Angliában

Súlyos a helyzet az aszály miatt Délkelet-Angliában, a megszokottnál melegebb idő és a szárazság miatt jelentősen csökkenő vízhozam környezetvédő szervezetek szerint a folyók élővilágát is komolyan befolyásolhatja - írta a BBC hírportálja.