Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Környezetvédelem / „Kék Klímakoalíció” a tengeri természetvédelemért

„Kék Klímakoalíció” a tengeri természetvédelemért

Egy nagy nemzetközi koalíció arra szólította fel az Egyesült Államokat, hogy támogassa az óceán élővilágának megőrzését az éghajlatváltozás enyhítésének érdekében.

A ’Blue Climate Coalition’ 33 ország hatvanhat természetvédelmi csoportjából, és több mint 150 tengeri tudósból és szakemberből álló koalíció, felszólítást intézett Obama elnök és az Egyesült Államok szenátusa felé.
Gilles Marini, a Szex és New York mozi Dantéja (emlékszünk még ugye? Samantha szomszédja és egyben férfi hasonmása… ) és a Dancing With the Stars reality (a Szombat esti láz amerikai megfelelője – a szerk.) sztárja az egészséges óceánok híveként szintén aláírta a levelet.
Ahogyan Philippe, Jr., és Alexandra Cousteau, Jacques-Yves Cousteau unokái, tiszteletnyilvánításként az EarthEcho International és a Blue Legacy International szervezetek felé.

A koalíció levele nem csak a környezetvédelmet említi. Fontos szerepet kap az éghajlatváltozás, az oktatás és a képviselet, az ökoszisztéma helyreállítása, a búvár iparág, az ökoturizmus és a fenntartható utazás, a kibocsátás, a halászat és a tudományos kutatás is.

Gilles Marini

Ajánlott tartalom

Épületfelújítás: kezdjük a falnál. Kiszámoltuk!

Ha épületfelújítással szeretnénk energiatakarékossá tenni otthonunkat, először is át kell gondoljuk, mely épületszerkezetek korszerűsítésével juthatunk a kívánt eredményhez.