Az egész Föld Újhold lázban ég. Az Alkonyat folytatása kettéosztotta a világot. Edward, vagy Jacob? Jacob, vagy Edward? Ha a Földanyának kellene szavaznia, akkor biztosan Edwardra, a vegetáriánus vámpírra voksolna.

Ki a környezetkímélőbb: a vámpír vagy a vérfarkas?

Az egész Föld Újhold lázban ég. Az Alkonyat folytatása kettéosztotta a világot. Edward, vagy Jacob? Jacob, vagy Edward? Ha a Földanyának kellene szavaznia, akkor biztosan Edwardra, a vegetáriánus vámpírra voksolna.

Vámpírok.
Mindenki azt hiszi, hogy rettenetesen ijesztőek, és gonoszok, de a valóságban a legzöldebb lények a bolygón … különösen, ha Cullen klánt vizsgáljuk az Alkonyat mozi folytatásából.

Az Alkonyat második része már majd’ két hete tölti tele a mozikat – elgondolkodtunk hát azon, vajon mennyire zöldek a szereplők.

Szóval, mennyire környezetkímélők a Cullenek?

* Mivel nem is igazán élnek, ökológiai lábnyomuk igen kicsi.
* Mivel nem is igazán halottak, hatalmas fém kriptájuk nem mérgezi a Földet.
* A Cullenek „vegetáriánus vámpírok”, akik nem isznak emberi vért, hanem inkább az      állatokéval laknak jól… ez segíti az állati túlnépesedés szabályozását.
* Okot adnak nekünk, szánalmas halandóknak, arra, hogy megint felvegyük kedvenc jelmezeinket halloweenkor és farsangkor.

Ez természetesen csak néhány módja annak, ahogyan a vámpírok kiveszik részüket a környezetvédelemből. De vajon környezetkímélőbbek, mint a titokzatos Quileute vérfarkas törzs?

Ah, csak hogy segítsünk eldönteni minden tininek, nőnek, férjes asszonynak és nagymamának, hogy Edwardot vagy Jacobot válassza, lássuk, mennyire környezetbarátok a vérfarkasok…?

* Ellentétben a vámpírokkal, ők nem élőholtak … ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb az ökológiai lábnyomuk, mint az ellenségeiké.
* Különleges képességük, miszerint képesek átváltozni farkassá, lehetővé teszi a zéró kibocsátású utazást is.
* A viszonylag normális étrendjüket tekintve (kivéve az alkalmi vámpír lakomákat), arra a következtetésre jutunk, hogy nem csak hogy segítik az élelmiszerkínálat kimerülését, de még a környezetbarát vámpíroktól is megszabadítják a világot. Úristen…

Nos, szorozzatok, osszatok és áruljátok el, ti kire szavaztok?

Ajánlott tartalom

Több ingatlan kerülhet eladásra januártól

A Duna House cégcsoport várakozása szerint 10-20 ezerrel több ingatlanpiaci adásvétel várható jövőre a januártól induló csok plusz hatására, a társaság közleménye szerint a konstrukció legnagyobb pozitívuma, hogy a lakáscélú támogatásnál a hitel kamata legfeljebb 3 százalék lehet, de még ennél kedvezőbb feltételeket is adhatnak a pénzintézetek a versenyhelyzet miatt.