Ki mondta, hogy csak a tetőre telepíthetünk napelemet?

A finn Rauli Wall segítségével akár a homlokzaton is helyet kaphatnak a napelemek.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Hagyományosan az otthoni napelemeket a tetőre, esetleg a kertbe telepítették, ma már viszont egyre több helyen építik őket a homlokzatra. A falra szerelt napelemek innovatív és környezetbarát módját jelentik a napenergia villamosenergia-termelésre történő hasznosításának. Az ilyen panelek könnyen felszerelhetőek, és helytakarékos alternatívát nyújtanak a korlátozott tetőfelülettel rendelkező épületeknek, egyben építészeti elemként is szolgálnak, növelve az esztétikai vonzerőt. A finn RAULI vállalat RAULI WALL nevű rendszerében a napelemek telepítése kifejezetten egyszerű. A cég termékei itthon is elérhetőek. A Rauli egy kis finnországi házon zajló napelemes beruházásnak köszönhetően született meg, a szakértők az ottani tapasztalataikat felhasználva vágtak bele a napelem-telepítési piac hiányosságainak pótlására. A cél az volt, hogy jól funkcionáló, tartós és esztétikus rendszereket hozzanak létre, amelyek nemcsak optimálisan működnek, hanem az adott épület megjelenését is javítják. A termékek kifejlesztését két iparági óriás, a Suomen Aurinkotekniikka Oy, a lakóépületek vezető napelem-telepítője, valamint a Vesivek Oy, a tetőfelújítások és biztonsági termékek terén több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező skandináv piacvezető vállalat vezette.

A Vesivek orimattilai gyárában készített és a házon belüli fejlesztési laboratóriumban szigorúan tesztelt termékek skandináv SSAB nagyszilárdságú acélból készülnek. Az eszközökre 30 év garancia érhető el. A RAULI WALL rendszerében a panelek felső és alsó elemek között vannak rögzítve, így könnyedén mozgathatók, ami a szakembertől sem igényel fizikai erőfeszítést. Az anyag skandináv acél, amely az ügyfél kívánságai szerint festhető. Az alkatrészeket általában fekete kivitelben szállítják le, ami igen elegáns megjelenést kölcsönöz az egész berendezésnek. A termék igen tartós, stílusos, illetve hatékony.

RAULI WALL

A beruházás tervezését a RAULI APP nevű böngészőalapú szoftver segíti. A projekt elrendezése, az alkatrészek listája és a rendszer fizikai méretei néhány perc alatt generálhatóak. Az alkalmazás nemcsak a telepítő cégek, hanem az értékesítési csapatok és a forgalmazók számára is hasznosak, mivel mindenhol növeli a hatékonyságot.

Ajánlott tartalom

Törökországot is meghódítanák a kínai napelemes cégek

Úgy tűnik, a kínai beszállítók már a törökországi napelemes piac felé is kacsintgatnak.