Kiállítás nyílik az összegyűlt hulladékokból

Halhatatlan hulladék címmel nyílik bemutató a II. kerület közösségi szemétszedésein összegyűjtött különleges hulladékokból, amelyeket Babos Bertalan Zsili képzőművész rendez kiállítás alá.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Az Ördög-árok partján talált orosz bakelit, a hidegkúti horgásztóból kihalászott varrógép, a Szalamandra-völgyben talált mintegy 100 éves zománcreklám és a Pál-völgyi-barlang környékéről összeszedett nyelvnyújtogatós kutyapersely is szerepel azok között a tárgyak között, amelyeket önkéntesek gyűjtöttek össze a közösségi szemétszedés során – közölte a KULT2 II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. pénteken az MTI-vel.

Az önkéntesek, helyi lakosok és környezettudatos szervezetek részvételével lebonyolított szemétszedések során összegyűlt anyag a Föld napja alkalmából a KULT2 Nonprofit Kft. és Babos Zsili Bertalan ötlete és kivitelezése nyomán kel új életre, és a Budapest150 program keretén belül mutatják be. A tárlat április 22-én nyílik meg a Margit krt. 25/A alatt.

Ajánlott tartalom

Az állattartásnak meghatározó szerepe van és lesz is a mezőgazdaságban

Az Agrárminisztérium (AM) a jövőben is elkötelezett az ágazat segítése mellett, a magyar állattenyésztők és állattartók számára uniós összehasonlításban a legnagyobb számú támogatási jogcím áll rendelkezésre - mondta az AM parlamenti államtitkára csütörtökön Hódmezővásárhelyen, a 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár megnyitóján a minisztérium közleménye szerint.