Koncerttel Japánért

A Magyar-Japán Baráti Társaság és önkéntes segítői jótékonysági koncertet szerveznek a földrengés és szökőár károsultjainak megsegítésére.

A koncert helye: Magyar Tudományos Akadémia, Díszterem Ideje: 2011. április 27. szerda 19.30.
Fellépő művészek: Liszt Ferenc Kamarazenekar, Amadinda Együttes, Ránki Dezső, Klukon Edit, Szabadi Vilmos, Falvai Sándor, Onczay Csaba

 
A koncerttel, a helyek foglalásával és az adományok befizetésével kapcsolatban hívja a 06 1 883 3684-es telefonszámot. Azok, akik a koncertre nem kívánnak elmenni, de adományukkal segíteni szeretnének, az alábbi bankszámlára utalhatnak:

 
Kedvezményezett: Magyar-Japán Baráti Társaság
Bankszámlaszám: 11705008-20498353-00000000
Megjegyzésként kérjük, tüntesse fel:  Zenével Japánért

 
Az összegyűjtött adomány teljes egészében a károsultakhoz kerül a Japánban működő Japán-Magyar Baráti Társaságon keresztül.

Ajánlott tartalom

AM: középpontban az erdőgazdálkodás jövője

Szakmai vitát tartottak az erdőgazdálkodási szabályozásról az egyetemek, az erdészeti szakma és az Agrárminisztérium képviselői a PPKE Teremtésvédelmi Kutatóintézete, az NKE Eötvös József Kutatóközpontja együttműködésével, az Országos Erdészeti Egyesület támogatásával az "Erdőgazdálkodás Magyarországon Múlt - Jelen - Jövő" című konferencián Budapesten - közölte az Agrárminisztérium az MTI-nek kedden eljuttatott közleményben.