Környezetbarát lemezjátszó

A Sennheiser az egyik legikonikusabb név a zeneiparban. Mindenki, a Beatlestől Beyonce-ig, használta a mikrofonjait, fejhallgatóit és a hangfalait. Most ők is a környezettudatosság útjára léptek.

Annak szellemében, hogy a jelenlegi trendet kövessék, összefogtak Matthew Lim tervezővel, hogy megalkossanak egy környezetbarát lejátszót, mely nem csak hogy zöld anyagokból áll, hanem még költséghatékony is. A sima és egyszerű dizájn újrahasznosított és biológiailag egyszerűen lebomló anyagokat tartalmaz, például parafát és farostlemezt. A szemnek is igen szép darabok egy újrahasznosított fa dobozban érkeznek. A márka egyik leghíresebb sorozatáról, a Sennheiser HD-ről mintázták a szettet. A doboz tartalmaz egy lejátszót és egy fejhallgatót, mely a lemezek szépségét hivatott bemutatni a fiatalabb generációknak, akik az iPod-on és az mp3-on nevelkedtek.

sennheiser

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.