Különleges napelemekkel borított épület

A Solar Blossom egy olyan hely, ahol a csodálatos kiállításokon túl a napenergiával előállított energiát is élvezhetjük.

A Solar Blossom egy javaslat a DeMarco Építészeti vállalttól, amely az ideiglenes szabadtéri galéria területét valósítja meg. A Solar Blossom felülete finoman görbe, hasonlóan a virágszirmokhoz. A külső felület kék, míg a belső felület fehér, ugyanúgy, mint egy virág belső része. A flexibilis napelem panelek a tetején vannak elhelyezve, amely energiát nyer a világítási rendszereknek, vagy bármely multimédiás kijelző számára. A napelemek energiával látnak el egy sor akkumulátort, hogy megfelelően lássák el a fényeket és a kijelzőket sötétedés után is. A Solar Blossom képes megjeleníteni a falon a különböző kiállított dolgokat. A szerkezet újrahasznosított anyagból készül, vagyis acélból. Egy újabb őrület van a láthatáron!

solar blossom

Ajánlott tartalom

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.