Lebegő, napelemes yacht

A Solar Floating Resort koncepció egyedülálló kombinációja egy apartmannak, egy jachtnak és egy tengeralattjárónak, amely kihasználja a nap energiáját, és környezetszennyezés-mentesen, harmóniában a természettel biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Telepíthető bármelyik strandra, tengerpartra, hogy maximális komfortot nyújtson a vendégeknek, fokozza a szálloda értékét, mindezt környezetbarát, napelemes energiaellátással, írja a toochee.postr.hu. Az SFR felületét borító napelemtáblák biztosítják a szükséges energiát a meghajtáshoz és a fedélzeti rendszerek működéséhez. Az SFR-t úgy tervezték, hogy maximum hat fő számára kényelmes elhelyezést biztosítson a vízen. Ideális élőhely kikötőkben, miközben a parthoz csatlakozik, mégis megadja a kellő magánszférát. Akár a tökéletes nászút helyszíne lehet. A Solar Floating Resort legnagyobb különlegessége egy víz alatti kilátóbuborék. A fedélzetről lesétálva hat karosszék fogadja a bámészkodni vágyókat, hogy itt pihenjenek, és élvezzék a zavartalan, 360 fokos, víz alatti panorámát a vastag, kristálytiszta üvegen keresztül.

-

Ajánlott tartalom

Harmadik-negyedik helyet foglaljuk el a dízel és benzin árakkal a környező országhoz képest

Elérhetőek a hazai és régiós üzemanyagár-információk a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) honlapján, a hazai dízel és benzin ára a harmadik-negyedik helyen van a környező országok között - hívta fel a figyelmet a szervezet pénteken.