LED fényforrásokkal azonnal spórolhat – itt a lehetőség

Mostantól energiatakarékos LED fényforrásokat vásárolhatnak az ELMŰ Nyrt. ügyfelei akár 18 havi kamatmentes részletre, ingyenes házhozszállítással és 3 éves cseregaranciával. A minőségi GE fényforrásokkal garantált a megtakarítás.

Háztartásunk rezsiköltsége nagymértékben függ az általunk használt elektromos készülékek minőségétől és energiahatékonyságától. Talán sokan nem is gondolnánk, de otthonunk leggyakrabban használt fogyasztói berendezései a lámpák. A lakás minden helyiségében világítunk – az őszi-téli hónapokban az átlagosnál lényegesen többet – de egyáltalán nem mindegy, mennyi energiát használnak izzóink, fényforrásaink és milyen gyakran kell őket cserélni.

Ha a legmodernebb LED fényforrásokat használjuk otthonunk világítására, olyan energiatakarékos megoldást választunk (A+ energiaosztály), amellyel azonnal csökkenthető a villanyszámlánk. Bizonyos esetekben a világításra felhasznált energiamegtakarítás elérheti akár a 90%-ot is. Hosszú ideig nem lesz dolgunk a fényforrások cseréjével sem, mivel a LED fényforrások élettartama akár 15, 20 illetve 25 ezer óra is lehet, szemben a hagyományos izzók körülbelül 1 ezer órás élettartamával, így a befektetés megtérülése gyakorlatilag garantált, mellyel a környezetünket is kíméljük. A LED fényforrások meleg fehér fénye (2700 K) kellemessé teszi az otthoni hangulatot. A lámpa felkapcsolása után nincs szükség bemelegedésre, azonnal a maximális fényerőt élvezhetjük, egyes termékek pedig alkalmasak a fényerő szabályozására is (dimmelhető), alkalmazkodva az aktuális hangulatunkhoz.

Az ELMŰ Nyrt. ügyfelei mostantól akár 18 hónapos kamatmentes részletfizetéssel is megvásárolhatják a GE prémium minőségű LED fényforrásait, melyekre 3 éves cseregarancia vonatkozik. Az új fényforrások használatától várható megtakarítás mértékét akár még a rendelés előtt kiszámolhatjuk az ELMŰ weboldalán található megtakarítás kalkulátor segítségével.

A kiválasztott fényforrások megrendelése igen egyszerű, hiszen a www.elmu.hu/ledprogram weboldalon keresztül gyorsan és sorban állás nélkül leadhatjuk a rendelésünket, ráadásul a termék ára már a házhozszállítás költségét is tartalmazza, így nem kell plusz költségekkel számolnunk. Ha pedig inkább személyesen szeretnénk megrendelésünket leadni, azt is megtehetjük az ELMŰ Nyrt. ellátási területén található nagyobb Inmedio és Relay hírlapüzletekben, melyek elérhetőségéről részletesen a www.elmu.hu oldalon tájékozódhatunk.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.