Október 25-én ismét elindul a nemzetközileg elismert EUREM Energiagazdász képzés a hatékony, azonnali költségcsökkentés és az energiahatékonyság fejlesztése érdekében.

Legyen ön is Energiagazdász! Képzés hamarosan indul

Október 25-én ismét elindul a nemzetközileg elismert EUREM Energiagazdász képzés a hatékony, azonnali költségcsökkentés és az energiahatékonyság fejlesztése érdekében.

INGYENES részvételi lehetőség további 5 fő számára 2019. szeptemberében induló Young Energy Europe Projekt – Junior Energiagazda képzésén!  További információ a Junior Energiagazda képzésről itt érhető el. 

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági program, amely jelenleg világszerte 32 országban, összesen több mint 5000 résztvevővel rendelkezik. A képzés fő célja, hogy hatékony és gyors költségcsökkenést érjünk el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket.

Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon:

–  jelentős megtakarítás – 17 millió Forint/év
–  a vállalati versenyképesség növelése
–  beruházási döntések optimalizálása
–  hatékony hozzájárulás a fenntarthatóság-hoz, valamint a klímavédelemhez

 

Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához. A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez.

A képzés előnyei:

–  azonnali költségcsökkentő hatás
–  a résztvevői projektek eddig több mint 75%-ban megvalósításra kerültek
–  interaktív, gyakorlatorientált oktatás
–  gyakorlati életből érkező gyakorlatias oktatók
–  nemzetközi networking, kapcsolati tőke
–  nemzetközileg elismert oklevél
–  tapasztalatcsere, best practice-k megvitatása

 

A képzés a vállalati energiamenedzsment teljes vertikumát felöleli az energiatermeléstől és –beszerzéstől a –hasznosításon át a komplex energiagazdálkodási rendszerek kialakításáig illetve működtetéséig. A képzés során a résztvevők egy energiahatékonysági projektet dolgoznak ki a saját vállalat egy energetikai szempontból gyenge pontjának optimalizálására. A projekt megvalósításával a vállalat azonnali jelentős költségcsökkenést érhet el.

Jelentkezési határidő: 2018.10.17.

Bővebben a képzésről itt tájékozódhat. 

 

Kottmayer Krisztina

Projektfelelős
Mobil: +36/20/362 8712
E-mail: kottmayer@ahkungarn.hu

forrás: ahkungarn.hu

Ajánlott tartalom

Felére csökkenhet a napelem ára? Szakértő válaszol!

Amy Fang, az InfoLink elemzője mutatta be a kínai napelem-piac helyzetét.