Lehet egy napelemes cég szerethető munkahely?

Az EU-Solar Zrt. a Dreamjo.bs által minden éveben elindított Szerethető Munkahelyek Díján a 2019-es évben a kitüntetett cégek között szerepel.

A megmérettetésen több, mint 500 KKV és nagyvállalat vett részt, melyekből 100 mikro-, kis- és középvállalkozás, illetve 25 nagyvállalat került díjazásra. Minden cég a saját kategóriájában versenyezhetett, így biztosított volt a lehetőség, hogy egy startup is ugyanolyan esélyekkel induljon, mint egy multinacionális vállalat. A szavazás a www.szerethetomunkahelyek.hu oldalon bonyolódott, ahol egy komplex cégprofil létrehozásával tudták a vállalkozások bemutatni magukat. Vállalatunk igyekezett olyan profilt létrehozni, ami hűen tükrözi a cég mindennapi tevékenységét, a munkaköri légkört és környezetet. A szavazási időszak október 1-31. között zajlott, ami alatt az oldalt felkeresők egy algoritmus alapján találkozhattak a nevezők profiljaival és adhatták le szavazataikat. A befektetett munka pedig meghozta gyümölcsét, hisz 2019. november 5-én hivatalos értesítést kapott cégünk, hogy egyike lett azon 100 KKV-nak, akik a Szerethető Munkahely címet viselhetik a következő megmérettetésig. A díjátadó ünnepségre november 21-én került sor Budapesten. Szerencsésnek tarjuk magunkat, hogy a voksokkal olyan neves cégek közé kerültünk be, akik meghatározó szerepet töltenek be termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai és a nemzetközi piacokon. A cím elnyerése azért volt fontos számunkra, mert szerettük volna széles körben megismertetni a nagyközönséggel az EU-Solar Zrt-t. Célunk az volt, hogy bemutassuk történetünket, az általunk végzett munkát, a szolgáltatásainkat, és nem utolsósorban reprezentálni a munkaerőpiac számára, hogy Pécsen nálunk várja az álláskeresőket az egyik legjobb légkörű és környezetű munkahely.

 

 

sajtóközlemény

 

0 Ft-os villanyszámla, egyszerűen. Kérjen itt ajánlatot napelemes rendszerre. 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot kap. (x)

 

Ajánlott tartalom

Jelentős az érdeklődés a Zöld Otthon Program iránt

Jelentős az érdeklődés a Növekedési Hitelprogram (Nhp) részeként októberben elindult Zöld Otthon Program iránt - közölték a pénzintézetek az MTI érdeklődésére.