Leieres munkatársak Eco-Line kerékpárral bringáznak a munkába

A Leier Cégcsoport közismerten elkötelezett a környezetvédelem mellett.

A Leier Cégcsoport közismerten elkötelezett a környezetvédelem mellett. Ezt bizonyítja, hogy a cégcsoport új üzletága a Leier Eco-Line környezetbarát elektromos járműveket forgalmaz. Az elektromos kerékpárokat a „Bringázz a munkába” országos kampányhoz csatlakozva a cég dolgozói is tesztelhetik, hiszen Kurucz Ákos ügyvezetővel együtt bringával érkeznek a munkahelyükre.
A megszokott módon indul idén ősszel is „Bringázz a munkába!” országos kampány. A Magyar Kerékpáros klub megvalósításában és a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium együttműködésével ismét keresik azt a vállalatot, ahol az alkalmazottak a legnagyobb számban tekernek munkába. Legalább nyolcszor kell kerékpárral menni, dolgozni szeptember 16. és október 22. között a sikeres teljesítéshez, amelyért idén is garantált jutalom jár.

Ebben az évben számos újdonság található a versenyben, a csapatok indíthatnak rajongói oldalt a Facebook közösségi oldalon, továbbá a kampány ideje alatt a kerékpárszállítás ingyenes a Máv-Start járatain. A cégek kihívhatják egymás konkurenseit is, hogy eldöntsék, melyikük teker többet.
A kampányba a Leier Cégcsoport is bekapcsolódik, dolgozóinak egy része a vállalat új üzletágának termékein, elektromos kerékpárokon fog munkába menni. A cégcsoport ezzel az innovációval nyújt megoldást a városi forgalom, tömegközlekedés okozta nehézségek leküzdésére. A rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, stílusos járműpark rendkívül sokszínű, használatukkal mindenkinek lehetősége van egyszerűen környezetbarát módon közlekedni.

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.