Lesz újabb napelemgyár

Az év elején újrakezdték a tárgyalásokat, nem a szándékról, hanem a megvalósításról.

Nem várt időbeli csúszás következett be a Berettyóújfaluban létesítendő napelemgyár építésével kapcsolatosan, a beruházás ütemtervét át kell dolgozni, de a projekt megvalósul – tájékoztatott Galló Ferenc, a magyar és kínai tulajdonban lévő Orient Solar Gyártó és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, írja a haon.hu. – A kínai partnerek most körültekintőbbek, óvatosabbak, köszönhető ez az Európai Unió sok országát érintő hitelminősítéseknek. Más típusú üzleti döntésekre van már szükségük a kínai befektetőknek ahhoz, hogy a tőkét és technológiát behozhassák az országba, de tisztában vannak vele, hogy hazánk az EU kapuja, itt találják meg azt a stabil és a kínai felet tiszteletbe tartó kormányzati rendszert, amely biztos partnerséget, jó adózási feltételeket és korrekt üzleti lehetőségeket nyújt, ezért a januári tárgyalásainkon is azt kommunikálták, hogy átlendülnek a nehézségeken – közölte Galló Ferenc, s hozzátette már egy új LED lámpa-gyár tervezése is szóba került a Tiszántúlra.

Ajánlott tartalom

A légkondicionálók felkészítése a hideg időszakra

Ahogy a nyár lassan átadja helyét az ősznek, egyre többször tapasztalhatunk alacsonyabb hőmérsékleteket otthonunkban. Hajnalban már csak kabátban merészkedünk ki, és gyakrabban fújnak hideg szelek nap közben is. Mindez azt jelenti, hogy ideje felkészítenie klímarendszerét az őszi és téli szezonra.

Nincs hozzászólás

  1. ” itt találják meg azt a stabil és a kínai felet tiszteletbe tartó kormányzati rendszert, amely biztos partnerséget, jó adózási feltételeket és korrekt üzleti lehetőségeket nyújt, ezért a januári tárgyalásainkon is azt kommunikálták, hogy átlendülnek a nehézségeken – közölte Galló Ferenc”

    Itt talaljak meg a legkorruptabb, legehesebb mindenkori es mindenoldali politikusi csurhet, amely barmikor kepes eladni a sajat hazajat…