Magyar Energetikus Hallgatók Harmadik Találkozója

A jövő minden téren számtalan olyan kihívást tartogat, melyek megoldása a jelen generációk feladata lesz. Ezért kiemelten fontos a fiatalok számára a világ sokszínűségének, folyamatainak megismerése, és megértése.

A Magyar Energetikai Társaság Ifjúsági Tagozata a 2017—2018-as tanévben harmadszorra rendezi meg a Magyar Energetikus Hallgatók Találkozóját – becenevén N6.3-mat – , mely rendezvény lehetőséget nyújt az energetikát tanuló, vagy a tudományterület iránt érdeklődő egyetemi hallgatók számára a szakmai fejlődésben, kapcsolatteremtésben, ismeretbővítésben egy több napos igényes, kreatív és gyakorlatias programrepertoár által. A találkozó során a résztvevő csapatok előadásokat hallgathatnak a szakma jeles akadémiai és vállalati képviselőitől, üzemlátogatásokon vesznek részt, ahol a gyakorlatban is megfigyelhetik az energetikához köthető legfontosabb ipari tevékenységeket, valamint bemutatják saját tudományos munkáikat, mellyel saját készségeiket, valamint résztvevő társaik szakmai tudásspektrumát is bővítik. A mély szakmai tartalom mellett a program kiemelt figyelmet fordít baráti kapcsolatok kialakítására, így minden nap jut idő izgalmas, és érdekes társas, és kulturális programokra, egymás megismerésére, közösségépítésre. A találkozó 2018. február 1-4-ig kerül megrendezésre Budapesten. A szervezők várják minden érdeklődő hallgató jelentkezését, aki szeretne egy színvonalas rendezvény által gazdagodni.

Jelentkezés:
metit.hu

Kapcsolat:
n6.3@metit.hu

Ajánlott tartalom

A légkondicionálók felkészítése a hideg időszakra

Ahogy a nyár lassan átadja helyét az ősznek, egyre többször tapasztalhatunk alacsonyabb hőmérsékleteket otthonunkban. Hajnalban már csak kabátban merészkedünk ki, és gyakrabban fújnak hideg szelek nap közben is. Mindez azt jelenti, hogy ideje felkészítenie klímarendszerét az őszi és téli szezonra.