Nem lanyhul az érdeklődés a Tesla új modellje iránt, már 276 ezren fizették be az ezer dolláros előleget a Model 3-ra.

Már 276 ezren fizettek be az új Teslára, és még hol a vége!

Nem lanyhul az érdeklődés a Tesla új modellje iránt, már 276 ezren fizették be az ezer dolláros előleget a Model 3-ra.

Valami egészen elképesztő dolog zajlik a Tesla új modelljével kapcsolatban, már 276 ezer potenciális vásárló fizette be az ezer dolláros (275 ezer forint) előleget az autóra. Ezzel 276 millió dolláros bevételhez jutott a Tesla, de nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy valóban ennyien akarják megvenni az autót.

Annál is inkább, mert ez az ezer dollár visszatéríthető, azaz ha valaki később (amikor a szomszéd már nem látja) meggondolja magát, teljes egészében visszakapja a befizetett pénzét. A 276 ezer potenciális vevő döntése már csak azért is érdekes, mert továbbra sem árultak el semmilyen konkrét műszaki adatot az autóról, ígéretekkel pedig tele a padlás. Egyetlen konkrétum, hogy talán az LG szállítja majd az érintőkijelzőt az autóba, legalábbis piaci hírek szerint a két cég együttműködési megállapodást írt alá.

forrás: origo.hu

Ajánlott tartalom

Érdemes teljes körű cascót kötni az elektromos autókra?

Az elektromos autók hagyományos járművekénél magasabb javítási költségeire és ezért a teljes körű casco megkötésének szükségességére hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) hétfői közleményében.