Nem lanyhul az érdeklődés a Tesla új modellje iránt, már 276 ezren fizették be az ezer dolláros előleget a Model 3-ra.

Már 276 ezren fizettek be az új Teslára, és még hol a vége!

Nem lanyhul az érdeklődés a Tesla új modellje iránt, már 276 ezren fizették be az ezer dolláros előleget a Model 3-ra.

Valami egészen elképesztő dolog zajlik a Tesla új modelljével kapcsolatban, már 276 ezer potenciális vásárló fizette be az ezer dolláros (275 ezer forint) előleget az autóra. Ezzel 276 millió dolláros bevételhez jutott a Tesla, de nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy valóban ennyien akarják megvenni az autót.

Annál is inkább, mert ez az ezer dollár visszatéríthető, azaz ha valaki később (amikor a szomszéd már nem látja) meggondolja magát, teljes egészében visszakapja a befizetett pénzét. A 276 ezer potenciális vevő döntése már csak azért is érdekes, mert továbbra sem árultak el semmilyen konkrét műszaki adatot az autóról, ígéretekkel pedig tele a padlás. Egyetlen konkrétum, hogy talán az LG szállítja majd az érintőkijelzőt az autóba, legalábbis piaci hírek szerint a két cég együttműködési megállapodást írt alá.

forrás: origo.hu

Ajánlott tartalom

Rekordszámú autót adott el a Volvo Cars az első negyedévben

A kínai többségi tulajdonú Volvo Cars a közös és társult vállalkozásokat nem számítva 6,8 milliárd svéd korona (230,86 milliárd forint) működési bevételre tett szert az idei első negyedévben, ami 8 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest - derül ki a cég honlapjára szerdán feltöltött adatokból.