Még egy buli is lehet környezetbarát ezekkel az újrahasznosítható apróságokkal

Még ha számolsz is minden watt energiát, amit elhasználsz, csak bioételt veszel, és újrahasznosítod minden szemeted, ez az erőfeszítés minden bulival kárba veszhet.

Szerencsére ma már a buliszervezésnek sem kell környezetterhelőnek lennie. Újrahasznosítható partikellékekkel, dekorációval jelentősen csökkentheted a pazarlást. Például ezekkel az üvegpoharakkal, amelyeknek fémfedője és a hozzá tartozó fém szívószála tökéletes lehet nyári kültéri partikhoz. A Green Planet Parties terméke újrahasznosítható, egyszerűen elmosható, így környezetkímélő alternatívát kínál a minden korty után eldobott műanyag poharaknak. A pohárhoz lecsavarható fém tető is jár, a fém szívószálak pedig külön vásárolhatóak négyes csomagolásban, speciális tisztítókefe is jár hozzájuk. A szívószálak 6mm szélesek, 17,5 cm hosszúak, és rozsdamentes acélból készülnek. Az üveg és a tető ára 3,75 dollár, egy négy szívószál a tisztítókefével pedig 12,5 dollár.

-

Ajánlott tartalom

Kihalás fenyeget minden ötödik európai madárfajt

Minden ötödik madárfajt, köztük a sárszalonkát, a sarlósfecskét és a vetési varjút is a kihalás fenyegeti Európában a BirdLife madárvédelmi szervezet legújabb vörös listája szerint.