Még egy buli is lehet környezetbarát ezekkel az újrahasznosítható apróságokkal

Még ha számolsz is minden watt energiát, amit elhasználsz, csak bioételt veszel, és újrahasznosítod minden szemeted, ez az erőfeszítés minden bulival kárba veszhet.

Szerencsére ma már a buliszervezésnek sem kell környezetterhelőnek lennie. Újrahasznosítható partikellékekkel, dekorációval jelentősen csökkentheted a pazarlást. Például ezekkel az üvegpoharakkal, amelyeknek fémfedője és a hozzá tartozó fém szívószála tökéletes lehet nyári kültéri partikhoz. A Green Planet Parties terméke újrahasznosítható, egyszerűen elmosható, így környezetkímélő alternatívát kínál a minden korty után eldobott műanyag poharaknak. A pohárhoz lecsavarható fém tető is jár, a fém szívószálak pedig külön vásárolhatóak négyes csomagolásban, speciális tisztítókefe is jár hozzájuk. A szívószálak 6mm szélesek, 17,5 cm hosszúak, és rozsdamentes acélból készülnek. Az üveg és a tető ára 3,75 dollár, egy négy szívószál a tisztítókefével pedig 12,5 dollár.

-

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.