Megjelent a zöld színű Coca-Cola

Zöld címkéjű kólát dobott piacra Argentínában a Coca-Cola – írja a Daily Mail. Kolumbiában pedig a kólagyár jégből készült üvegben hozza forgalomba termékét.

Szokatlan csomagolású, zöld címkés Coca-Cola jelent meg Argentínában, a Coca-Cola Life nevű termék édesítőszer helyett cukorral és a kalóriamentes édesítőszerrel, sztíviával készül, így egy 600 ml-es palackban 108 kalória van, ellentétben a hagyományos kóla 250 kalóriájával. A Daily Mail szerint a kólacég összesen 45 termékében használja a sztíviát, de még sosem rakta bele leghíresebb termékébe. A kóla palackja a környezetbarát PlantBottle technológiával készül, amely 30 százalékban növényi eredetű és teljes egészében újrahasznosítható. Arról nincs híre a lapnak, hogy másutt mikor vezetik be a terméket. Ennél is környezetkímélőbb az a palack, amelyet a Coca-Cola Kolumbiában dobott piacra, ez ugyanis jégből készült, így az ital elfogyasztása után a palack egyszerűen elolvad, írja a hvg.hu.

Ajánlott tartalom

Romániában több mint negyven madárfajt fenyeget a kihalás veszélye

Románia több mint negyven madárfaját a kihalás fenyegeti, további csaknem harminc pedig mérsékelten fenyegetettnek minősül - közölte kedden a Román Madártani Egyesülettel (SOR) és a Milvus Csoport Madártani és Természetvédelmi Egyesület.