Jól ismerjük a felhasználó- és környezetbarát készülékeket, azonban az amerikai wireless (vezeték nélküli) szolgáltató Consumer Cellular nemrégiben felfedte úgynevezett „senior-barát” készülékeit.

Megoldás időseknek

Jól ismerjük a felhasználó- és környezetbarát készülékeket, azonban az amerikai wireless (vezeték nélküli) szolgáltató Consumer Cellular nemrégiben felfedte úgynevezett „senior-barát” készülékeit.

A cég a svéd Doro vállalattal karöltve útjára indította két termékét, a Doro EasyPhone 345-öt és 410-et. A Doro egyébként magasan törekszik a fenntarthatóságra, munkájuk példaértékű.

Ezek a készülékek kifejezetten idős embereknek készültek. A puha tapintású felületei mellett hangos csengést és erősebb rezgőfunkciót is ajánl használóinak. Természetesen tartozik hozzá Bluetooth is, mely kiválóan működik a vezeték nélkül, úgy, mint a korszerű hallókészülékek.

A Doro vezérigazgatója, Jérôme Arnaud, elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a Consumer Cellular kiegészítette ezzel a két modellel terméklistáját. A Doro telefonok közkedveltek az idősek körében, sőt, Európában a legsikeresebbek. A Consumer Cellular közreműködésével megfizethető és rugalmas árak jöhetnek létre. Bízom abban, hogy ezek a modellek az Egyesült Államokban is népszerűek lesznek… A közelmúltban végzett vizsgáltunk során kiderült, hogy az ügyfelek 62 százaléka inkább olyan mobilt használna, aminek könnyebben olvasható billentyűkkel és nagy kijelzővel rendelkezik. Ezért is társultunk a Doro-val, mert nemzetközi vezető szerepet tölt be az innovatív, felhasználóbarát fogyasztói elektronika piacán. Olyan telefonokat kínálnak, amely összhangban vannak az ügyfelek igényeivel.” – kommentálta John Marick, a Consumer Cellular társalapítója és vezérigazgatója.

A Consumer Cellular kézibeszélők tartalmaznak ébresztőórát, FM rádiót, számológépet, zseblámpát és játékokat is. A Doro PhoneEasy 345 egyszerű telefon, míg a 410 kinyitható, fekete és fehér színekben kapható.

Ajánlott tartalom

Átalakul az okostelefonok ipara és piaca

Átalakítja az okostelefonok iparát és piacát az, hogy egyre hosszabb lesz a készülékek élettartama - állapítja meg elemzésében a Deloitte Global.