Megrendezik a biogáz konferenciát

2024. február 22-én Budapesten megrendezésre kerül a BioCon, egy olyan konferencia, amelynek középpontjában a biogáz kérdésköre áll.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A konferencia három főszervezője, a Voltrack, az Energetikai Szakkollégium és a Kapacitás Energia Kft. az esemény keretein belül a következő témákba biztosít betekintést:

  • beruházások megvalósíthatósága,
  • körforgásos gazdaság és biometán,
  • technológia és üzemeltetés,
  • energiapiaci értékesítés és kereskedelem,
  • kitekintés – kutatási és fejlesztési irányok.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, kiemelt célközönségünk az energiaipari és energetikai szakemberek, a leendő beruházók, a jelenlegi üzemeltetők, a mezőgazdasági és állattenyésztési szektor képviselői, valamint a jelenlegi kutatási irányok iránt érdeklődők.

A konferenciára jelentkezni a www.biocon.hu weboldalon keresztül, a jelentkezés menüpont alatt lehetséges. További információért kérjük látogasson el a honlapra, vagy írjon nekünk a jelentkezes@biocon.hu e-mail-címre! Amennyiben támogatni szeretné a konferenciát, a honlapon keresztül erre is van lehetőség.

Forrás: Agrárközgazdasági Intézet

Ajánlott tartalom

Növelni kell az energiahatékonyságot

A magyar gazdaság versenyképességének egyik kulcsa az energiahatékonyság növelése - erről Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke beszélt egy konferencián az MTI-nek küldött közlemény szerint.