Megújuló energia üzleti találkozó és üzleti kézikönyv

Hiánypótló információk minden érdekelt és érdeklődő számára. Megjelent a Hungarian Renewable Energy Handbook 2012-13, amihez kapcsolódóan szeptember 27-én rendezik meg a ‘Befektetés a Megújuló Energiába Magyarországon 2012-13’ üzleti találkozót és konferenciát.

A hiánypótló eseményen kiemelt hazai zöld energia projektek és innovációk gazdái és potenciális befektetők és üzleti körök személyesen találkoznak, és mutatkoznak be. A rendezvény célja: közvetlen találkozó megszervezésével és az első kézből való, hiteles és pontos információkkal bizalmi viszonyt és prosperáló befektetéseket generálni. Annak ellenére, hogy Magyarország csak viszonylag szerény célt tűzött ki maga elé, mégis legalább 1000 milliárd forintnyi befektetés szükséges, hogy 2020-ra elérjük a 14,7 százalékos megújuló energia felhasználási arányvállalásunkat. (Az Európai Uniós ajánlás 20 százalékról szólt, a legtöbb ország ennyit is vállalt). A megvalósítás iránymutatójaként készült el a Nemzeti Megújuló Energia Cselekvési Terv, melynek kapcsán többször is elhangzott: az összeg mintegy 20 százaléka uniós és hazai forrásokból érkezik, 80 százalékot azonban tőkepiaci és más befektetőktől, cégektől, alapoktól, pénzügyi szervezetektől várjuk. A befektetéseket azonban nagyban akadályozza, hogy a potenciális szereplők nem tudnak egymásról, vagy csak közvetve, esetleges és részleges információk alapján hallottak egymásról.
Az esemény hiánypótló minden érdekelt és érdeklődő befektető, üzleti kör, és szakember számára, aki fókuszálva szeretné megismerni a legaktuálisabb hazai zöld energia projekteket, innovációkat és a finanszírozási lehetőségeket.

Részletek és jelentkezés itt.

handbook

Az üzleti találkozó és konferencia apropója a most megjelent a Hungarian Renewable Energy Handbook 2012-13, a hazai zöld energia ágazat legfrissebb üzleti bemutatója. Az angol nyelvű könyv bemutatja a legaktívabb /legjelentősebb, új üzleti kapcsolatok iránt érdekelődő hazai projekteket, innovációkat, valamint a fontosabb magyarországi kutatásokat. A Handbook 2012-13 célja – a tavaly kiadott, sikeres Handbook 2011-eshez hasonlóan –, hogy a potenciális üzleti partnerek gyors, pontos és könnyen áttekinthető képet kapjanak a hazai megújuló ágazat új üzleti kapcsolatokban érdekelt szereplőiről, projektjeiről. A kézikönyv 2012 és 2013 folyamán kerül potenciális üzleti partnerek kezébe. Részletek és rendelés itt.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.