Mobiltelefon papírból

Nem rajong azért a többlet tudásért, ami az okostelefonok velejárója? Ha így van, akkor dobja el az összes ilyen felesleges alkalmazást és használjon egy olyan sallangmentes telefont, ami nemcsak jól néz ki, de páratlan anyagfelhasználási hatékonysággal is büszkélkedhet.

A távol-keleti formatervezők által megálmodott origami telefont ellátták egy tipikus telefonkagyló alapvető elemeivel, de egy lapos kartonpapírból olyan három dimenziós tárggyá hajtogatható ki, ami olyan szép és tiszta, mint a papírból készült darumadár. A telefon csupán vékony farostlemezből, mikrocsipből, membrán mikrofonból, elektromos vezetékekből és fém csatlakozóból áll, így hasznos élettartama végén minimális környezeti hatás mellett könnyen lebomlik és ártalmatlanítható.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.