Most vegyen zöldáramot!

Környezetbarát, megújuló energiaforrásokból származó villamos energiát kínál kis- és középvállalkozásoknak az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt.

Az MVM Csoport felelős vállalatként elkötelezett környezetünk megóvása, az energiahatékonyság és a Nemzeti Energiastratégiában meghatározott, a megújuló energiaforrások részarányának növelésére irányuló törekvések mellett, írja az OrientPress. A társaságcsoport tagvállalata Zöldáram termékeivel is hozzá kíván járulni a magyar villamosenergia-rendszer fenntarthatóságához, és versenyképes, környezetbarát tarifacsomagokat kínál a hasonlóan felelősen gondolkodó magyar vállalkozások számára. Az MVM Partner vállalja, hogy a mindenkori jogszabályok által előírt, a megújuló energia felhasználást elősegítő kötelező átvételi kötelezettségen túlmenően a tarifákban meghatározott Zöldáram mennyiségét a környezetet kevésbé terhelő környezetbarát, „zöld” (pl. biomassza, megújuló energia) forrásból szerzi be. A Zöldáram termék használatáról a társaság tanúsítványt állít ki, bizonyítva, hogy vállalati ügyfelei csökkentették ökológiai lábnyomukat.

Ajánlott tartalom

Növelni kell az energiahatékonyságot

A magyar gazdaság versenyképességének egyik kulcsa az energiahatékonyság növelése - erről Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke beszélt egy konferencián az MTI-nek küldött közlemény szerint.