Most vehet pandát otthonra

Ma kezdődik az a nyilvános licit, melynek során a WWF Magyarország kabalájaként hírnevet szerzett óriási plüsspanda “keresi új munkahelyét”.

A legtöbbet kínáló iroda vagy magánszemély viheti haza a több éves reprezentációs tapasztalattal rendelkező, egy köbméternyi puhaságot. A befolyt összeg a 25 éves WWF Magyarország Alapítvány természetvédelmi munkáját segíti majd.

Az idén fennállásának 25. évét ünneplő WWF Magyarország ma indította útjára azt a közösségi licitet, melynek során a szervezet egyik leghíresebb “munkatársa”, az óriás plüsspanda keresi új pozícióját. “Az elmúlt években rendületlenül kivette a részét a természetvédelmi munkából, elsősorban a rendezvényeken állt helyt, és segített a szemléletformálásban. A mozgalmas együtt töltött évek után, most egy békésebb, nyugalmasabb környezetre vágyik” – áll a hirdetés szövegében. A “kolléga” értékei között a minősített gyerekmágnes funkció, a teljes munkaidős szívmelengetés, illetve a több nyelven történő érzelmi kitörések professzionális befogadása is megjelenik.

“A WWF Magyarország helyszíni megjelenéseinek elmaradhatatlan szereplője volt az elmúlt években a hatalmas plüsspanda, amely végigkísérte az erdők védelmével, a vizek védelmével, az éghajlatváltozás elleni küzdelemmel és a környezeti neveléssel kapcsolatos munkánkat. Minden eseményünkre elsőként érkezett, kiváló munkabírással és végtelen türelemmel bánt a hozzá bújó, őt szeretgető gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, arról nem is beszélve, hogy a WWF irodájában, a pandaházban is mindig ő maradt bent a legtovább” – foglalta össze a “kolléga” érdemeit Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

Hozzátette: “Várjuk mindazokat a vállalatokat és magánszemélyeket, akik úgy gondolják, hogy a 25 éves WWF Magyarország természetvédelmi munkájának támogatásáért cserébe elfogadják szervezetünk hatalmas és szerethető embléma állatát.”

A licitet a Vaterán éred el.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.