Mostantól állatkerti kalandokat is kínál a Digitális Vándor applikáció

Újabb “ösvénnyel” bővült az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési központ okostelefonra letölthető applikációja, a Digitális Vándor, amellyel mostantól a Fővárosi Állat- és Növénykertben Fekete István regényeinek változatos állatvilágát is fel lehet fedezni – közölte a fővárosi intézmény az MTI-vel csütörtökön.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A közlemény szerint a Fővárosi Állat- és Növénykerttel és a Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadóval közösen fejlesztett virtuális “tanösvényen”  a felhasználók Fekete István állathősei nyomában barangolhatják be a Fővárosi Állatkertet.

Az új, különleges felépítésű digitális ösvény valódi és virtuális élményeket, játékokat, illetve természettudományos és irodalmi ismereteket kínál, amellyel a fejlesztők legfontosabb célja az volt, hogy az okoseszközeikkel sok időt töltő ifjú felhasználókat a szabadba csábítsák – emelték ki. A tájékoztatás szerint az ingyenesen letölthető applikáció segítségével Bogáncs, a pásztorkutya virtuális nyomait követve a játékosok az állatkertet bebarangolhatják.

Ajánlott tartalom

Létrejött a Magyar Fenntartható Befektetési és Pénzügyi Fórum

A fenntarthatóságot ténylegesen segítő hazai befektetések növelésre, a fenntarthatósági fordulat gyorsítására létrejött a Magyar Fenntartható Befektetési és Pénzügyi Forum (HuSiF) - közölte a fórum szervezője az Aquincum Sustainable Finance Nonprofit Kft. az MTI-vel.