Nulla forintos havi rezsi egy éven át

A Kingley Architects az Egyesült Királyságból egy mobil otthonnal jelentkezik, mely egy kis izgalmat vihet az országot átszelő utazásokba.

Ahelyett, hogy egy benzinfaló lakóautóban vágnánk neki a túrának, a cég által megtervezett “hajóházat” környezetbarát, és biztonságos módon szállít a vízen. A SolarHome az autóutakat hajóutakra cserélheti, vagy kiköthetünk lakóautópark stílusban. A SolarHome tele van ablakokkal, hogy az utasok gyönyörködhessenek a tájban. A konyha és a nappali rész szabadtérivé alakítható. A túlnyúló tető megvédi az utasokat az esőtől. Az ágyak a hajó végében vannak elhelyezve. Energiát a tetőn elhelyezett napelemekből nyer. Az önfenntartó módban a SolarHome 6-12 hónapig képes üzemelni. Ha kikötő módban van, akkor a kikötőben feltölthető energiával.

kingsley

 

úszó ház

Ajánlott tartalom

Az elmúlt időszakban az atomenergia folyamatos fejlődésen esett át

Nemzetközi előrejelzések is azt mutatják, hogy az atomenergetika reneszánsza következik, és ebben a folyamatban a Roszatom fontos szerepet vállal, technológiájával biztosítja a bővülés feltételeit - mondta Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgatójának első helyettese, nemzetközi üzletfejlesztési igazgató kedden Szocsiban, az Atomexpo záró sajtótájékoztatóján.