Napelemes iPhone töltő

A napenergia kihasználása kétségkívül az egyik legjobb környezetbarát felfedezés a megújuló energiák közül. Segítségével akár utazás alatt is feltölthetjük lemerült okostelefonunkat.

Az XD Design ablakra helyezhető napelemes töltője remek megoldás azok számára, akik egy percre sem szeretnének elérhetetlenné válni írja a tisztajovo.hu. Az eszköz működése meglehetősen egyszerű: az ablak felől lévő felület összegyűjti a napenergiát és a töltő belső részén található egység látja el energiával a telefont. A beépített 1400 mAh lítium-ion akkumulátor természetesen újratölthető és mini USB kábel is található a csomagban. Az 50 euróba kerülő műanyag töltő súlya 0,135 kg.  A mindössze 1,75 cm vastagságú, kocka alakú eszköz biztos sikerre számíthat a piacon. A gyártók már több éve sikeresen hasznosítják a napenergiát az elektromos eszközök ellátáshoz, így az XD Design által piacra dobott kiegészítő nagy reményekkel vághat neki a forgalmazásnak. Reméljük, hogy a napelemes töltő nálunk hamarosan kapható lesz és a termék ára is csökkeni fog a növekvő keresletnek köszönhetően.

Ajánlott tartalom

Hőszivattyú és napelem együtt – hogyan lehet megtakarítani a rezsiszámlán?

A SolarPower Europe jelentése szerint a hőszivattyú és napelemes rendszer együttes telepítése jelentős megtakarítást eredményez. A két technológia kombinációja jól kiegészíti egymást, és hatékonyabbá teszi az energiatermelést és -felhasználást.