Napelemes, kültéri lámpák a kertünkbe

A kerti lámpák akkor működnek hatékonyan, ha észre sem vesszük a jelenlétüket. Ezt is figyelembe vette a Reliance Foundry, mely kifejezetten kültéri világítással foglalkozik, amikor kifejlesztette a Bollard Lighting lámpáit, melyek környezetkímélőek és energiatakarékosak.

A kerti lámpáknál fontos, hogy egyenletesen világítsák meg a talajt, és hogy megfelelő teljesítménnyel rendelkezzenek. A Reliance Foundry terméke a beépített fotovoltaikus panelekből nyeri az energiát, és kategóriájában a legjobb teljesítményt biztosítja. Emellett speciális LED technológiájának köszönhetően kifejezetten a talajra fókuszálja a fényt, sok kültéri lámpa ugyanis minden irányba világít, így gyakran pont a kijelölt utat nem látjuk megfelelően. A földre irányított LED izzók ráadásul a fényszennyezést is segítik csökkenteni. Egy másik fontos szempont a kültéri világítás kiválasztásánál a tartósság, hiszen a választott terméknek évekig ellen kell állnia az elemeknek. A Reliance Foundry ezért erős polikarbonátból készítette lámpáit, ha pedig több év után mégis elhasználódnak, teljesen újrafelhasználhatóak, még a beépített akkumulátor, is mely szinte teljesen ólomból készült. Azonban egy energiahatékony kültéri lámpa legfontosabb ismérve a programozhatóság. A Bollard Lighting előre beállítható intenzitással és időbeosztással működik, ráadásul időjárás érzékelővel is rendelkezik, így a látási viszonyokat képes automatikusan az aktuális körülményekhez igazítani, így pontosan annyi fényt ad, amennyire éppen szükségünk van, sem többet, sem kevesebbet.

kerti lámpák

Ajánlott tartalom

Hogyan válasszak TV állványt otthonomba?

A nappali központi eleme szinte minden háztartásban a TV és az ahhoz tartozó multimédiás eszközök – a hifi, játékkonzol és még sok más elektronikai eszköz. Az otthon töltött idő egyre fontosabb és értékesebb, sőt, az otthoni munkavégzés miatt most még több időt töltünk otthon, mint valaha. Ezért is fontos, hogy a szabadidő és a hétvégék helyszíne egy rendezett és otthonos hely legyen!