Napelemes ruhadarabok

Ezzel a hét darab napelemes ruhadarabbal elérheted hogy a Nap neked dolgozzon.

Napelemes bikini
A nyári előrejelzésünk: napos,  egy kis leégéssel. Nincs szükség semmilyen külső energiaforrásra, szimplán dugd be, inítsd el, és járkálj kedved szerint. A képen egy egyedi készítésű naplemmel felszerelt bikini látható, ami feltölti a cuccaidat miközben magadba szívod a napsugarakat ( és bámészkodsz ).

 

Napelemes miniruha
Táncolj Despina Papadopoulos miniruhájában, ami napközben magába szívja a napsugarakat, hogy a vonalaid fényesen tündököljenek éjszaka. 448 napelemből áll. A napelemes miniruha készen áll a bulizásra naplementétől hajnalig.

napelemes miniruha

Napelemes kabát
Vértezd fel magad a menyország erejével a Zegna Sport napelemes dzsekijének segítségével. A napelem cellákkal felszerelt kabát átalakítja a napfényt elektromossággá. A rejtett elemeket 4-5 óráig tart teljesen feltölteni, de ez bőven elég ahhoz, hogy ellássunk energiával egy mobiltelefont vagy iPod-ot.

napelemes kabát

Napelemes nyaklánc
Egy svéd tervezőtanonc, Mae Yokoyama összerakott egy nyakláncot miniatűr napelemekből és pici LED égőkből. A nap erejét felhasználva a kis LED gömbök úgy égnek mint egy sor izzó gyöngy.

napelemes nyaklánc

 

Napelemes kézitáska
Diffu napelemes kézitáskáján található 100 egymással összekötött napelem elég energiát termel, hogy ellásson egy kisebb mobilkészüléket. Ráadásul a táska kinyitásakor aktiválódik egy száloptika, ami könnyűvé teszi a kulcskeresést sötétben.

napelemes kézitáska

Napelemes hátizsák
Olaszországban készült a vékony, vízálló és varrás nélküli Ralph Lauren RLX napelemes hátizsákja, benne beépített napelem található, ami képes átlagosan 3.45 watt energiát előállítani teljes nap alatt.

napelemes hátizsák

Napelemes karóra
Még azok is elismerően tekintenek Baby-G „Solar Atomic Slim Marine”-jére, akik nem szeretik a tengert, márpedig ez egy napelemmel felszerelt, 650 láb mélységig vízálló óra.

napelemes óra

 

Csatlakozott már Facebook oldalunkhoz? Rajta!

Ajánlott tartalom

Mutatjuk a gazdaságos napelemes rendszert, 500 ezerért árulják!

A Zendure 500 ezer forintért árulja a napelemes rendszerét, amely az erkélyre telepíthető.