Napelemes töltő a Kodaktól

A Kodak új napelemes töltője diszkrét és egyszerű, napfénynél illetve lámpafénynél is tölthető, szorult helyzetekben USB-csatlakozójának köszönhetően egy számítógép is segíthet.

„Emberek millió manapság több, számukra nélkülözhetetlen elektromos eszközzel intézik mindennapi feladatukat. Ezekhez szükség van egy megbízható és szintén hordozható töltőre, mely mindig kéznél van. A Kodak új töltőkészüléke könnyen hordozható, megbízható USB kompatibilis készülék, mely hosszú órákon át képes energiát biztosítani. Vásárlóink a Kodak készülékével az elektromos szolgáltatásoktól távol is nyugodtak lehetnek, elegendő azt az ablakpárkányra vagy az asztali lámpa alá helyezni”- áll a vállalat sajtóközleményében.

A KODAK Solar Charger KS100-C+2 Energy Star minősítést szerzett készülék, mely 28 órán át töltődik nap- vagy lámpafény alatt, számítógéphez csatlakoztatva pedig 14 óra szükséges a teljes töltöttséghez. Teljes kapacitása egy mobiltelefon 150%-os feltöltéséhez, a zenelejátszók 33 órás folyamatos működéséhez és 200 darab digitális fénykép készítéséhez elegendő.

A termék ez év szeptemberében debütál az amerikai piacon, az érdeklődök 39,95 $-os áron szerezhetik be az alternatív töltőt.

Ajánlott tartalom

2021 a földgáz éve lesz?

2021 sorsdöntő év lehet a földgázzal és a cseppfolyósított földgázzal (LNG) foglalkozó iparnak. Elérkeztünk arra a pontra, amikor a döntéshozóknak tisztázniuk kell, hogy milyen szerepet szánnak a területnek a szénsemlegesítésben.