Napenergiával működő alakváltó robot

Új transformer érkezett a városba, úgyhogy kösd föl a gatyád Optimus! A Dulaney Solar-os srácok a hagyományos transformer koncepciót alapul véve, készítettek egy napelemmel felszerelt játékrobotot. A motor, ami működteti napenergiát használ.

A Maryland központú cég napelemmel működő lámpákra volt specializálódva, de most úgy döntöttek, hogy meghódítják a játékpiacot is az általuk „nevelő játékok”-nak nevezett termékekkel. A gyerekek imádják a játékokat, a kisfiúk pedig odavannak a robotokért, és a transformerekért. Dulaney koncepciója egyszerű, és találékony: Tantísuk meg a gyerekeknek már fiatal korban, hogy a napelemek igenis hasznosak és alkalmazhatóak egy játékban is. Láthattunk már hasonló próbálkozásokat az újrahasznosított anyagokból álló játékoknál, és szélenergiával működő szerkenytűknél. A robot már összerakott állapotban érkezik, de vannak hozzá különböző készletek, amikkel 12 féle alakúvá tudjuk változtatni, például helikopterré vagy buldozerré. A játék a napon töltődik fel, az összegyűjtött energia pedig kicsi motorokat lát el amik mozgatják a helikopter propellereit.. Dulaney 10 éves kortól ajánlja a játékot, de nem lennénk meglepődve, ha néhány felnőtt gyereknek is felkeltené az érdeklődését. Jelen!

robot

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.