Napenergiával működő Casio karóra

A Casio bemutatta napenergiával működő óráját, amelyet három változatban is megtekinthetünk majd.

A Casio gyártja a  legtartósabb elektronikus karórát szerte a világon. De úgy látszik, hogy ez nem volt elég nekik. Hogy megünnepeljék a Föld Napjának 40. évfordulóját, a vállalat úgy döntött, hogy sokkal bátrabban kell felfogniuk az óragyártást. Ennek eredményeképpen a népszerű G-Shock modellt továbbfejlesztve, létrehozták a napenergiával működő változatot.

Az  óragyártó cég egyidőben a Föl Napjával kifejlesztett három új modellt. Az eredeti G-Shock karóra (amelyet eredetileg 1983-ban gyártottak először), az új időmérő egy napelem panellel lesz ellátva, amely tölti az akkumulátort. Mindezen felül, mindhárom modell csomagolása 100 százalékig újrahasznosított papírból fog készülni!
A napenergiával működő G-Shock karórákat három színben lehet majd kapni, és nemsokára mindenki a sajátjaként tekinthet rá, mert hamarosan kereskedelmi forgalomba kerül.

Casio G-Shock

Ajánlott tartalom

15 ezer család juthat ingyen napelemes támogatáshoz, részletek!

A Napenergia Plusz programban már a keretösszeg kétharmadát lekötötték, több mint 12 ezer család kapott átlagosan 4 millió forint támogatást napelemek és energiatárolók telepítésére.