Napkollektor a radarállomáson

Az eredetileg becsült nettó 30 millió forint helyett nettó 19 millió 153 ezer forintért szereli fel melegvíz előállító napkollektorral a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. két radarállomását az NF SOLÁR Hungária Kft. – a közbeszerzés eredménye a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A HungaroControl a püspökladányi, valamint a Bakonyszücs határában lévő kőrishegyi radarállomást kívánja felszerelni napkollektorral. A munka előzetesen kalkulált ellenértéke mindkét esetben nettó 15-15 millió forint volt. A közbeszerzésen egyedül induló, dunakeszi székhelyű NF SOLÁR Kft. a püspökladányi radarállomás kollektorokkal való felszerelését nettó 9 millió 296 ezer, míg a kőrishegyit nettó 9 millió 857 ezer forintért vállalta.

Egy korábbi videónk a napkollektorokról:

[media id=12 width=600 height=340]

Ajánlott tartalom

Folytatódtak a szakmai és szakértői egyeztetések az otthonfelújítási programmal kapcsolatban

Júniustól indul az a 108 milliárd forintos keretösszegű Otthonfelújítási Program, amellyel a kormány a családokat és a magyar gazdaság növekedését is támogatja. A kormány célja világos: meg kell védeni és támogatni kell a családokat, a lakhatás és az energiaellátás biztonságát - hívta fel a figyelmet szerdai közleményében Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára.