Nincs több befagyott töltőnyílás a Teslán

Fűthető töltőnyílásról árulkodik a legújabb, 2020.40.0.4-es Tesla-update a Model 3 esetében is.

100.000 Ft-ból napelemes rendszer Európai Uniós támogatással?Kérjen itt ajánlatot. 5 perc alatt személyre szabott ajánlatot kap (x)

A frissítés leírása szerint ugyanis a Model 3 és Model Y tulajdonosoknak a télen nem kell majd a töltőnyílás ajtajának befagyása miatt aggódniuk, hiszen az autó előfűtésével egy időben a töltőport is automatikusan kiolvad majd. A Model Y esetében várható volt már az OTA frissítés, ami feloldja a hideg évszakban hasznos funkciót, hiszen a kezdetek óta hallhattunk róla, hogy több olyan trükköt is bevezet a Tesla az olcsóbb SUV-jába, ami kényelemsebbé teszi a téli autózást. Ezek között van természetesen a fűthető töltőnyílás is, az időzíthető előfűtés és olyan kilincsek, amik könnyedén letörik magukról a jeget, írta a teslasok.hu.

A Model 3 esetében szintén megvannak az előfűtési funkciók, ám azt, hogy ezek a töltőnyílásra is kiterjednek, teljesen meglepetésszerűen jött. Pontosan nem tudni, hogy a Tesla mióta szereli fel fűthető töltőnyílással a kisebbik szedánját, de az biztos, hogy nem most vezették gyártásba az új alkatrészt. Már hónapok óta készülnek azok a Model 3-asok, amelyeket fűthető porttal láttak el, és az sem kizárt, hogy már akkor átvezették a szedán gyártásába is az új töltőnyílást, amikor a Tesla elkezdte felpörgetni a Model Y termelését.

Ajánlott tartalom

Az elvadult disznók okozta éves szén-dioxid-kibocsátás 1,1 millió autóéval is felérhet

A világszerte élő elvadult házi sertések számlájára évente annyi szén-dioxid kibocsátása írható, amennyi 1,1 millió autó emissziójával érhet fel - állapította meg egy nemzetközi szakemberekből álló kutatócsoport.