Öko-barát és modern babaház

Soha nem lehet elég korán elkezdeni a környezettudatos gondolkodásmódot. Ha gyerekeink időben elsajátítják, akkor már sokat tettünk egy környezetbarát világ megteremtése érdekében.

A mostani modern gyerekek biztosan nem kell, hogy megragadjanak a viktoriánus kori babaházak komor változatánál. Miért ne helyettesíthetnénk mindezt egy új változattal, amely halad a korral, és napjaink elvárásainak is megfelel. Hat tágas szobából áll ez az Emerson névre hallgató über-modern babaház, amelyet Brinca Dada tervezett.

Található benne egy nappali, egy konyha, egy könyvtár/iroda, hálószoba, fürdőszoba és egy gyerekszoba. Illetve találkozhatunk benne olyan fantasztikus elemekkel, mint az üvegsarok, napelemek, LED lámpák és további kiegészítőkkel. Környezetbarát gyereknek még soha nem volt ilyen jó lenni!

Ajánlott tartalom

Vasárnap kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.