Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Hogy mi is ez? Egy olyan palack, amelyből nem csak ihatunk.

A belőle elfogyasztott víz minősége tökéletes, mivel egy vízszűrővel van ellátva.  Egy olyan vízszűrő palack, amelyhez könnyű hozzájutni legalábbis az Egyesült Államokban, hiszen csak 2000 Ft-ba kerül. Megfizethető, sőt újrahasznosított műanyagból készült.

A tervezője Karim Rashid. A palack tökéletes azok számára, akik szeretik a tökéletesen tiszta vizet és nem elégednek meg a mindennapos ásványvizekkel, vagy a csapvízzel, amely nem éppen a legtisztább. A szén szűrő, amely a palackban található garancia arra, hogy 150 liter károsanyag-mentes vizet állítson elő – ez 250 palack vízzel egyenlő. A csere szűrőkhöz is nagyon jutányos árakon lehet hozzájutni, főleg ha bele gondolunk abba, hogy mennyire drágák a víztisztító berendezések. Miért költenénk többet, ha sokkal kevesebből is elérjük majdnem ugyanazt az eredményt!?

Ajánlott tartalom

Klímasemlegesség elérését tervezi 2050-re az észak-atlanti szövetség

Klímasemlegesség elérését tervezi 2050-re az észak-atlanti szövetség - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kedden Madridban, a szervezet állam- és kormányfőinek csúcstalálkozójához kapcsolódó nyilvános fórumon.

Nincs hozzászólás

  1. A termék júliustól kapható lesz kis hazánkban is !