Összehajtható elektromos bicikli a BMW-től

Megnyílt a BMW i almárkájának első kereskedése Londonban. A megnyitón az i3 csomagtartójába hajtogatható, elektromos biciklit mutatott be a bajor márka.

A BMW vezetőiben is van némi bizonytalanság az elektromos i almárka sikerével kapcsolatban, ennek ellenére a londoni Park Lane-en megnyílt a márka első hivatalos kereskedése. A szalonnyitás alkalmából kicsit átpofozta az i3 utasterét a BMW, valamint bemutatott egy elektromos biciklit i Pedelec néven, írja az origo.hu. A kompakt, összehajtható kerékpár váza alumíniumból és karbonszálas anyagból készült, összecsukott állapotban egyszerre két kerékpár is bepakolható az i3 csomagtartójába. A kerékpár elektromotorja 25 km/órás tempóig segíti a tekerést, a használó súlyától és a rásegítés mértékétől függően 25-40 kilométer között alakul a hatótávolság. Hagyományos konnektorból négy óra alatt, gyorstöltővel másfél óra alatt tölthető fel a kerékpár akkumulátora, a töltéshez az i3 csomagtartójában is kialakítottak egy konnektort.

Ajánlott tartalom

Tíz új, környezetbarát autóbuszt helyezett forgalomba a Volánbusz Zrt. Szegeden

Tíz új, Euro 6-os környezetvédelmi besorolású, CNG-üzemű (gázüzemű) autóbuszt helyezett forgalomba a Volánbusz Zrt. Szegeden - jelentette be Nagy Sándor, a város alpolgármestere és Németh Tamás, a Volánbusz Zrt. általános vezérigazgató-helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón Szegeden.