Pályázat zöld fejlesztéseknek: Nevezzen a III. Greennovációs Nagydíjra!

A III. Greennovációs Nagydíjra várják a fenntarthatóságot, környezetvédelmet, energiamegtakarítást bemutató pályázatokat.

A greennováció egy mozaikszó, az angol green, azaz zöld és az innováció, azaz új módszer bevezetése szavak összetételéből keletkezett. Jelenti mindazokat az új megoldásokat, amelyek a fenntartható fejlődést szolgálják. Rengeteg olyan környezet- , és energiakímélő  technológiát, eljárást vezettek be a magyar cégek az utóbbi időben, amelyek egyszerre jelentős megtakarítást is hoztak a konyhára. Sokan közülük elhivatottak a fenntartható fejlődés népszerűsítésében, a környezeti értékek fenntartásában, ezért olyan új fejlesztések, beruházások vagy csak egészen pici, de annál hatékonyabb ötletek valósultak meg, amelyet Magyarország legnagyobb szaklapkiadója is méltányolni és értékelni kíván.

Ha az Ön cégének is van környezetvédelmet célzó projektje, vagy irodaként, vállalkozásként is sokat tesz a fenntarthatóságért, akkor nevezze be a III. Greennovációs Nagydíjra!

Beadási határidő: 2014. január 25.

Az ünnepélyes, sajtónyilvánosság keretében megrendezendő díjátadóra 2014 elején kerül sor. A nyertes pályázatok a Professional Publishing Hungary kiadó szaklapjaiban (GyártásTrend, Kreatív, Medical Tribune, TurizmusTrend/Vendég és Hotel, Élelmiszer) és online felületeiken is bemutatkozhatnak.

Részletek, kiírás, jelentkezési lap itt található!

Ajánlott tartalom

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.