Passzívház Expo idén is

Nagy sikerrel zárta kapuit a második alkalommal megrendezett CEP Clean Energy & Passive House Expo, Nemzetközi kiállítás és konferencia az energiahatékony és intelligens épületekről.

A rendezvényen 60 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait az 1154 látogató előtt. A négy témában megtartott konferenciákon összesen 490 hallgató vett részt. Ez alapján elmondható, hogy a CEP® mérete a 2009-es évhez képest a duplájára nőtt!  Sőt a terület 15%-át már le is foglalták az idei évre a kiállítók!  2010-ben kiállítóink voltak többek között Bauland, NILAN, Aereco, Jüllich Glas, STO, ELMŰ, Thomaholz, MAICO, Honeywell, HERZ, Uponor, Stiebel Eltron, Bachl, BOSCH, Aeroventil, Masterplast, Zubadan képviselet, Nikecell, HELLA Árnyékolástechnika, Climalife, Klíma Áruház, Knauf, stb. 2010-es kiállítóink listáját megtekinthetik honlapunkon. A CEP 2011-ben új helyszínre költözik, és október 19-20-án a a város szívében található Material Event Centerben kerül megrendezésre. A helyszín a Material Center teljes 3. emelete, mely alapkoncepciója “az építkezéshez és lakberendezéshez mindent egy helyen megtalál”, vagyis mindent, amire a pincétől a padlásig egy épületben szükség lehet

 
A kiállítás fő témái 2011-ben:
– épületek energiahatékony építése, felújítása – green building
– zéró energiafelhasználású és passzív házak
– intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering, smart grid
– energiaracionalizálás az épületekben, facility management ( irodaépületek, ipari parkok, kereskedelemi hálózatok, szállodák) – ÚJ TÉMA
– energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

2011-ben legyen Ön is a nagy sikerű CEP® Clean Energy & Passive House Expo kiállítója!
10% előregisztrációs kedvezmény június  30-ig
A CEP® kiállítás és konferencia kiváló alkalmat kínál Önnek és cégének, hogy új üzleti kapcsolatokra tegyen szert. Ha 2011. június 30-ig kiállítóként bejelentkezik, 10% előregisztrációs kedvezményben részesülhet standja területi és építési díjából! Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat még ma!
Az eddig az időpontig bejelentkező cégeknek lehetőségük van standhelyet választani valamint előadást tartani valamelyik konferenciánkon (amennyiben az előadás tematikailag illeszkedik a programba).

 
Miért érdemes kiállítani a CEP®-en?
– a kiállítás a fenntartható építészet kiemelkedő eseményévé vált
– a szakmai szektor minden releváns képviselője részt vesz a rendezvényen, így Ön is megtalálja célcsoportját
– kiemelt együttműködő szakmai partnerek: ÉVOSZ, Magyar Mérnöki Kamara, MAPASZ, MÉGSZ, Magyar Építész Kamara
– a kiállítás alatt több magas színvonalú egész napos konferenciát tartunk épületek energiahatékony építése, felújítása, és működtetése témában:
– kivitelezők
– önkormányzati döntéshozók, polgármesterek,
– építészek, mérnökök,
– épületgépészek
– befektetők részvételével
– célzott kommunikáció szakmai médiumokban
– kiállítók marketingtevékenységének elősegítése és támogatása különböző eszközökkel, mint pl. ingyenes online meghívó link, nyomtatott meghívó, hírlevelek, banner, előadási lehetőség

 
Kérjük küldjék el konferenciákra vonatkozó témajavaslataikat a letölthető kérdőív segítségével. Mondja el nekünk, mit nézne meg szívesen a kiállításon, miről tájékozódna leginkább! Melyek azok az új szakmai, mérnöki témák, amelyekről szívesen meghallgatna egy konferenciát? Ezen kívül várjuk szakmai partnerek jelentkezését is, akik érdekeltek a rendezvény hírének, programjainak terjesztésében.  További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

Ajánlott tartalom

A LONGi a nagy hatékonyságnál többre törekszik

Ahogy a napenergia-projektek tulajdonosai – a befektetési alapoktól a közműszolgáltatókig – egyre inkább összpontosítanak az ESG-követelmények teljesítésére, a napelemmodulok karbonlábnyoma egyre nagyobb jelentőséggel bír.