Péntektől kapható az iPhone 4 Magyarországon

Internetes blogbejegyzések szerint péntektől lesz kapható az iPhone 4 Magyarországon, jóllehet az eseményről hivatalosan részleteket még nem közöltek.

A szakmai hírportálok beszámolói és a névtelenül nyilatkozó informátorok szerint az Apple legújabb telefonjának magyarországi premierjére csütörtökön este az Aréna Plázában kerül sor, a készülékek árusítását pedig éjfél után, azaz pénteken nulla órától kezdik el az Aréna bevásárlóközpontban található kirendeltségben.
A neten elsők között a iphonehungary.hu portálon jelentek meg a bemutatóval kapcsolatos információk. Ezek szerint új díjcsomagok és megerősített készlet vár majd minden sorba álló érdeklődőt.
Az Apple június 7-én mutatta be Amerikában az iPhone-okostelefonok negyedik generációját. A készülék világpremierjének első három napján több mint 1,7 millió darab talált gazdára.

A telefon népszerűsége annak ellenére töretlen, hogy már a megjelenés utáni napokban kiderült: az iPhone 4-gyel vételi problémák adódhatnak, ha a felhasználó nem a “megfelelő” módon tartja.
A külföldi vásárlói tapasztalatok alapján azonban az Apple mindössze ingyen védőtokkal orvosolja a problémát, a hónapokkal ezelőtt beharangozott fehér változattal viszont gyártási problémák adódtak, ezért ez a verzió csak hónapokkal később várható.
Elemzők szerint a negyedik generációs modellel együtt a szeptember végéig tartó gazdasági évben 36 millió iPhone találhat gazdára világszerte, azaz 73 százalékkal több, mint az előző évben.

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.