A kínai BYD megkezdi napelemekkel ellátott elektromos hibrid modellje legújabb, továbbfejlesztett szériájának értékesítését a nagyközönség számára is.

Piacon a kínai BYD elektromos-hibrid autója

A kínai BYD megkezdi napelemekkel ellátott elektromos hibrid modellje legújabb, továbbfejlesztett szériájának értékesítését a nagyközönség számára is.

Az F3DM modell előző szériáját már forgalmazták állami és vállalati vevőkör számára – jelentette be a BYD szóvivője szerdán. Az autó értékesítését hétfőn kezdik meg a nagyobb kínai városokban. A jármű benzinnel, árammal és napenergiával is üzemel. Az F3DM első verziója 16.400 eurós- 4.400.000 Ft  áron lényegesen többe került a BYD többi modelljénél, ezért az autó piaci sikere elemzők szerint az állami ösztönzők mértékén múlik.
A BYD már hosszabb ideje folytat együttműködést akkumulátor gyártásban a Volkswagennel és nemrégiben kötött együttműködési megállapodást a Daimlerrel elektromos autók gyártására a kínai piacra.

Ajánlott tartalom

Autókulcs szerviz: Kérje autókulcs másoló és immobilizer programozó segítségét!

Az autókulcs szerviz megbízhatóan működő autókulcsokkal segít. Kevés bosszantóbb dolog létezik annál, ha elromlik vagy elveszik a slusszkulcs. Az autókulcs szerviz gyors segítséggel áll rendelkezésre az ilyen helyzetekben is.

Nincs hozzászólás

  1. Üdvözlök mindenkit!

    Magyarországon van egy cég, az AutoBinck Magyarország Kft. A hollandiaianyavállalat látja el a BYD autók európai forgalmazását. A cég magyarországi leányvállalatának honlapján megtalálható, hogy ők látják el a BYD autók forgalmazását. Mikor erre rákérdeztem, hogy mikor, milyen áron hozzák majd forgalomba F3DM vagy az E6-os BYD autókat, a következő választ kaptam:
    ” Tavasszal fogjuk megkezdeni a BYD autók Ny.európai és középeurópai forgalmazását, de a cég idén még nem tervezi autóinak magyarországi forgalmazását.”
    Tehát elértük, hogy Magyarország nem tartozik Közép-Európához! Annak jelenleg nem látom realitását, hogy Ausztriából vagy Szlovákiából esetleg Csehországból hozzak be ilyen járművet, ugyanis nincs márkaszervíz, aki a garanciális problémákat orvosolni tudná.