Retro fűnyíró

A régi szép időkben kaszával vágták a füvet, aztán jött a mechanikus fűnyíró mielőtt feltalálták volna a benzines utódjukat.

A GaiaM készített egy retro mechanikus fűnyírót, mely az elődeivel ellentétben könnyű és jóval hatékonyabb. Ideális kisebb füves rész lenyírására, vagy a nehezen elérhető helyekhez. Könnyen tolható, és hang nélküli, ami miatt a szomszédok imádni fogják. Nem szakítja szét a füvet, hanem szépen, rendezetten nyír, jó állapotban hagyva a pázsitot maga után. A retro cuccok kedvelőinek mindenképpen ajánlatos egy ilyet beszerezniük, már csak azért is, mert ezzel igen csak ki lehet tűnni a tömegből. A legjobb dolgot még nem is említettük. Nem kell tankolni, nem lesz büdös benzin szag a használatakor, úgyhogy gazdaságosabb nem is lehetne. A GaiaM honlapján 33.800 forintért lehet megvenni a fűnyírót, és még fűgyűjtőt is lehet vásárolni hozzá 7.600 forintért.

Ajánlott tartalom

A növényi vírusfertőzésekkel szembeni ellenálló képesség új mechanizmusát tárták fel a HUN-REN ATK kutatói

A növényi vírusfertőzésekkel szembeni ellenálló képesség új mechanizmusát tárták fel egy nemzetközi együttműködés keretében a HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) kutatói, akik azt vizsgálták, hogy a 'Columbia' dohány fajhibrid hogyan képes hatásosan ellenállni a vírusfertőzéseknek - tájékoztatta az MTI-t a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat hétfőn.