Retro fűnyíró

A régi szép időkben kaszával vágták a füvet, aztán jött a mechanikus fűnyíró mielőtt feltalálták volna a benzines utódjukat.

A GaiaM készített egy retro mechanikus fűnyírót, mely az elődeivel ellentétben könnyű és jóval hatékonyabb. Ideális kisebb füves rész lenyírására, vagy a nehezen elérhető helyekhez. Könnyen tolható, és hang nélküli, ami miatt a szomszédok imádni fogják. Nem szakítja szét a füvet, hanem szépen, rendezetten nyír, jó állapotban hagyva a pázsitot maga után. A retro cuccok kedvelőinek mindenképpen ajánlatos egy ilyet beszerezniük, már csak azért is, mert ezzel igen csak ki lehet tűnni a tömegből. A legjobb dolgot még nem is említettük. Nem kell tankolni, nem lesz büdös benzin szag a használatakor, úgyhogy gazdaságosabb nem is lehetne. A GaiaM honlapján 33.800 forintért lehet megvenni a fűnyírót, és még fűgyűjtőt is lehet vásárolni hozzá 7.600 forintért.

Ajánlott tartalom

Kék bolygó – Áder János: helyre kell állítani a természet ökológiai egyensúlyát

A természet ökológiai egyensúlyát a mezőgazdaságban támogató Agrofutura Magyarország Kft.-t mutatta be Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastjának hétfőn megjelent adásában, amely a legnépszerűbb videómegosztón is megtekinthető.